• PRO TV
  • Paul McCartney și-a oripilat fanii. Concertele sale din Marea Britanie au ajuns pe mâna bișnițarilor

Paul McCartney și-a oripilat fanii. Concertele sale din Marea Britanie au ajuns pe mâna bișnițarilor

Paul McCartney și-a oripilat fanii. Concertele sale din Marea Britanie au ajuns pe mâna bișnițarilor

Legendarul Paul McCartney vinde bilete în câteva secunde chiar și la vârsta de 76 de ani. Însă, concertele sale din Marea Britanie au fost acaparate de bișnițari.

Furie mare în rândul fanilor muzicii lui Paul McCartney. Muzicianul, care efectuează un turneu în Marea Britanie pentru promovarea noului său album – „Egypt Station”, a fost luat la țintă de mii de oameni care n-au mai apucat să-și cumpere bilet la niciuna din cele trei reprezentații din luna decembrie. Chitaristul urmează să susțină trei concerte live în luna decembrie, la Liverpool, Glasgow și Londra. Biletele au fost puse în vânzare luni dimineață la ora 10.00.

În ciuda faptului că au intrat la prima oră pe site-ul oficial al turneului, fanii au constatat că două din cele trei concerte erau sold out. În câteva secunde, Paul McCartney ar fi vândut zeci de mii de bilete, chiar dacă prețurile nu sunt tocmai mici: între 91 și 360 de lire.

Nemulțumirea fanilor săi are și un fundament, aceștia constatând că la scurt timp după ce au fost anunțați că nu-și mai pot rezerva locuri la concerte, mii de bilete au apărut la vânzare pe alte site-uri, însă la prețuri de trei până la cinci ori mai mari. Singura explicație e că cineva, cu relații în cadrul companiei care vinde tichetele, a cumpărat mii de bucăți, după care le-a pus la revânzare pe diferite site-uri. Se pare că bișnița nu e un fenomen prezent doar în România. 

Absolut dezgustător. Biletele s-au vândut în întregime până la ora 10.01. Nu vă faceți griji, mai sunt încă mii de bilete disponibile, dar la un preț de trei ori mai mare. Groaznic”, a comentat pe Twitter un fan care a încercat, zadarnic, să cumpere un bilet de pe site-ul oficial.

„Biletele sunt vândute pe TicketmasterUK în câteva secunde, numai că la 10.02 apar pe Viagogo la un preț de trei ori mai mare”, a confirmat un altul.

Reprezentanții companiei care vinde bilete la concertele lui Paul McCartney nu au oferit încă nicio explicație oficială în folosul fanilor. Nici legenda Beatles nu a comentat în vreun fel modul în care au fost puse în vânzare biletele în cadrul turneului său de promovare.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni