• PRO TV
  • Paris Hilton a lansat un show de televiziune dedicat tinerilor care visează să devină faimoși

Paris Hilton a lansat un show de televiziune dedicat tinerilor care visează să devină faimoși

Paris Hilton a lansat un show de televiziune dedicat tinerilor care visează să devină faimoși

Invidiată pentru averea sa colosală și acuzată pentru stilul de viață opulent, Paris Hilton demonstrează că nu se gândește doar la cum să-și sporească avuția. Vedeta de televiziune s-a implicat într-un proiect TV care va da o șansă tinerilor aspiranzi la o carieră în showbiz.

Moștenitoarea imperiului hotelier creat de stră-străbunicul ei a lansat un show de televiziune dedicat tinerilor care vor să cunoască faima. Beneficiarii acestui program sunt tineri care și-au construit o comunitate destul de solidă pe Instagram sau pe alte rețele sociale, dar pe care fanii nu-i cunosc cu adevărat în esența lor. Sunt artiști în devenire care se cred talentați în diverse domenii și aspiră la o carieră în muzică, dans sau televiziune, dar care nu se pot baza pe niciun sprijin real. 

Paris Hilton și-a propus să spună povestea lor în acest show de televiziune și să-i ajute în construirea carierei la care visează. Miliardara a mărturisit că a luat această decizie după ce a văzut mii de tineri care se zbat să reușească în viață și care au impresionat-o.

 

Welcome to #HollywoodLoveStory on @Viceland. Meet @Riiottt ????

A post shared by Paris Hilton (@parishilton) on

„Când am început eu nu am avut niciun om de PR, niciun stilist, niciun agent, nimic. Am reușit să fac o carieră de una singură. Nu m-a ajutat nimeni. Acum, cu ajutorul social media îți poți construi un brand, o viață”, a spus vedeta TV pentru eonline.com. Paris Hilton a mărturist că show-ul ei va arăta și latura întunecată a rețelelor sociale și cât de singuri pot deveni unii oameni, în ciuda expunerii și notorietății lor în online.

„Cine ești tu fără fanii tăi de pe Instagram?”, e una din întrebările la care emisiunea vrea să răspundă, prin prezentarea unor povești de viață unice. Episodul I al show-ului o prezintă pe RIIOTTT, o tânără care s-a mutat în Los Angeles cu gândul de a deveni cântăreață. „Bună. Eu sunt RIIOTTT și voi fi următorul Michael Jackson. Muzica mea va schimba lumea”, spune artista debutantă în clipul de prezentare a show-ului.

 

PLANET NO.

A post shared by RIIOTTT (@riiottt) on

„Am trăit în Los Angeles întreaga mea viață, deci am văzut multă lume mutându-se aici. Vor să fie muzicieni, vor să cânte, cred că vor fi Britney Spears sau Rihanna, dar nu e atât de ușor cum pare. Trebuie să-ți dorești mult de tot. Trebuie să muncești din greu, fiindcă nimic nu vine pe gratis”, spune Paris Hilton în avanpremiera show-ului care debutează azi, 11 iulie 2018, în SUA.

Miliardara Paris Hilton a fost și în România, în perioada 5-6 iulie 2018, pentru a pune muzică într-un club din București. Detalii despre experiența ei din capitala României puteți afla în acest articol. Vedeta a făcut o pasiune și un mod de viață din meseria de DJ și e invitată să mixeze în cluburi exclusiviste din toată lumea.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni