• PRO TV
  • MTV Video Music Awards 2018: lista nominalizaților

MTV Video Music Awards 2018: lista nominalizaților

MTV Video Music Awards 2018: lista nominalizaților

Cântăreața Cardi B și The Carters (numele adoptat de Beyonce și Jay-Z pentru ultimul lor proiect muzical) au primit cele mai multe nominalizări (10, respectiv 8) la ediţia de anul acesta a MTV Video Music Awards.

Cardi a fost nominalizată, printre altele, la categoriile „videoclipul anului”, „artistul anului”, „cea mai bună colaborare” şi „cel mai bun artist rap”.

De cealaltă parte, Beyonce și Jay au fost nominalizați la categorii precum „videoclipul anului” şi „cea mai bună colaborare” - pentru „Apeshit”, o piesă al cărui videoclip a fost filmat în Franța și pe care cei doi au lansat-o luna trecută.

Pe lista nominalizaților mai sunt Childish Gambino şi Drake (7 nominalizări), Bruno Mars (6 nominalizări), Ariana Grande (5 nominalizări), Ed Sheeran (4 nominalizări).

La categoria ,,artistul anului” au fost nominalizați Ariana Grande, Bruno Mars, Drake, Cardi B și Post Malone. 

La ,,Best Rock” au fost nominalizați, printre alții, și Fall Out Boy, Foo Fighters, Linkin Park, Imagine Dragons și Thirty Seconds To Mars. 

La ,,Best Dance” au primit nominalizări, printre alții, și Calvin Harris, Dua Lipa, David Guetta, Zedd și Liam Paye. De asemenea, Avicii a primit o nominalizare post-mortem. 

Gala MTV Video Music Awards va avea loc la New York, în 20 august. 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni