• PRO TV
  • Asul amanetului Richard Harrison și-a dezmoștenit unul din cei trei fii. Cine se bucură de averea „moșului”

Asul amanetului Richard Harrison și-a dezmoștenit unul din cei trei fii. Cine se bucură de averea „moșului”

Asul amanetului Richard Harrison și-a dezmoștenit unul din cei trei fii. Cine se bucură de averea „moșului”

Richard Harrison, cunoscut pentru show-ul „Așii amanetului” de pe History, s-a stins din viață la 25 iunie 2018, la vârsta de 77 de ani.

Însă, cu un an înainte de a trece în eternitate, „asul amanetului” din Las Vegas și-a revizuit testamentul pe care îl scrisese cu ani în urmă. În documentul obținut în exclusivitate de The Blast se arată că Harrison a cerut în mod explicit ca fiul lui cel mic, Christopher K. Harrison, să fie scos din rândul moștenitorilor, fără a da alte explicații.

Aș vrea să-mi exprim toată dragostea pentru Christopher Keith Harrison; cu toate acestea, dispun în mod voit și conștient excluderea lui și a urmașilor săi din acest testament”, scrie în document.

Într-o intervenție televizată, Rick Harrison, fiul cu care „moșul” deținea magazinul de piese rare și antichități din Las Vegas, a declarat că familia a mai discutat și în trecut scoaterea lui Christopher din testament și că toată povestea e una care îi privește doar pe cei care poartă numele Harrison.

O altă necunoscută este cea legată de averea pe care o vor împărți frații Harrison și mama lor, inclusă de asemenea pe lista celor care vor beneficia a roadele muncii „bătrânului”. 


 

Richard Benjamin ‘The Old Man’ Harrison passed away this morning surrounded by those he loved. He will be tremendously missed by our family, the team at Gold & Silver Pawn and his many fans the world over. He was my hero and I was fortunate to get a very cool ‘Old Man’ as my dad. That I got to share him with so many others and they got to see what a great family man he was is something I am grateful to have experienced with him. He lived a very full life and through the History television show ‘Pawn Stars’ touched the lives of people all over, teaching them the value of loving your family, hard work and humor. We appreciate everyone’s thoughts and prayers and ask that we are provided some privacy at this time.

A post shared by Rick Harrison (@rick_harrison) on

Richard Benjamin Harrison s-a stins din viață la 77 de ani, înconjurat de toți membrii familiei. Într-o postare făcută publică pe Instagram, fiul lui Rick declara că „the old man” a fost un erou pentru el și că a fost foarte norocos că a avut un așa tată. 

„A trăit o viață plină și, prin intermediul show-ului de televiziune Așii amanetului, a atins viețile oamenilor de peste tot, învățându-i importanța iubirii de familie, muncii și umorului”, mai spunea Rick.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni