• PRO TV
  • Dwayne Johnson, cel mai bine plătit actor din lume: "Sunt tipul care a început cu 7 dolari în buzunar"

Dwayne Johnson, cel mai bine plătit actor din lume: "Sunt tipul care a început cu 7 dolari în buzunar"

Dwayne Johnson, cel mai bine plătit actor din lume: "Sunt tipul care a început cu 7 dolari în buzunar"

Actorul Dwayne Johnson este cel mai bine plătit actor din lume. Revista Forbes a realizat un top al celor mai bine plătite celebrităţi din ultimul an. Dwayne „The Rock” a postat un mesaj pe Instagram în care le-a mulţumit fanilor şi şi-a exprimat recunoştinţa pentru succesul obţinut.

Câştigurile de 124 de milioane de dolari obţinute în 2018 i-au adus artistului un nou record, fiind cele mai mari câştiguri înregistrate de un actor în cei 20 de ani în care publicaţia a creat lista, şi se pare că totul se datorează activităţii sale pe reţelele de socializare.

„Muncesc extrem de mult, dar niciodata nu am anticipat faptul ca voi deveni cel mai bine plătit actor din istoria publicaţiei Forbes. Nu am un certificat de studii de business de la Harvard, însă filozofia mea de afaceri si perspicacitatea mi-au fost dezvoltate cu timpul şi prin eşecuri. Scopul meu atunci când participam la lupte de wrestling în pieţe pentru 40 de dolari (cu mult timp înainte de luminile sclipitoare ale Camionatului Mondial de Wrestling) este acelaşi scop pe care îl am şi astăzi- ÎNTOTDEAUNA să-mi pun AUDIENȚA PE PRIMUL LOC” a mărturisit actorul în legatură cu onoarea primită.

Am un singur şef- lumea. Dacă ai mers acasă fericit, înseamnă că mi-am facut treaba. Sunt tipul care a început cu numai 7 dolari. Sunt recunoscător până în măduva oaselor” a adăugat Dwayne în mesajul de mulţumire.

Citește și el mai bine plătite vedete ale anului 2018 au fost dezvăluite. Dwayne Johnson și Kylie Jenner, printre favoriți

Prezenţa actorului pe reţelele de socializare este principalul motiv pentru care acesta câştigă sume de aproximativ 25 de milioane de dolari pentru fiecare dintre rolurile sale. Pentru fiecare contract încheiat, Dwayne primeşte o suma adiţională de 7 cifre pentru activitatea sa pe Instagram, unde este urmărit de 108 milioane de persoane, Facebook şi Twitter, unde are 58 de milioane de urmăritori, respectiv 13 milioane. 

Prin filmuleţe înregistrate în spatele scenelor la studio sau poze care îl arată în meetinguri de producţie sau la sală, unde se antrenează pentru a-şi menţine fizicul care i-a adus succesul, Dwayne reuşeşte să păstreze o relaţie apropiată cu fanii săi, dar şi să îşi mărească veniturile. 

„Reţelele de socializare au devenit un element critic pentru mine în campaniile de marketing ale filmelor”. 

Deşi Johnson continuă să participe la evenimente, talk show-uri şi turnee de presă, postările online care demonstrează farmecul acestuia în interacţiunile cu fanii sunt cele care i-au asigurat actorului oferte pentru roluri în filme precum „Jumanji: Welcome to the Jungle”, „Baywatch” şi „The Fate of the Furious”.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni