• PRO TV
  • Catrinel Menghia îl ajută pe Andrea Bocelli să strângă bani în cadrul celei mai mari gale caritabile din Italia

Catrinel Menghia îl ajută pe Andrea Bocelli să strângă bani în cadrul celei mai mari gale caritabile din Italia

Catrinel Menghia îl ajută pe Andrea Bocelli să strângă bani în cadrul celei mai mari gale caritabile din Italia

Catrinel Menghia (32 de ani) își extinde colaborarea cu tenorul italian Andrea Bocelli, alături de care va strânge fonduri în folosul persoanelor bolnave sau aflate în dificultate din cauza sărăciei și excluziunii sociale.

Actrița e cunoscută pentru implicarea ei în acțiuni umanitare, iar Andrea Bocelli i-a oferit ocazia de a lucra împreună la un proiect care lui îi e foarte drag. Fundația pe care acesta a creat-o împreună cu soția lui va organiza un eveniment de strângere de fonduri, între 5 și 9 septembrie 2018, la Florența, care are o tradiție de 24 de ani. Celebrity Fight Night Italia este o gală a compasiunii pentru oamenii care suferă în fiecare zi în lipsa unui sprijin. E organizată anual de Fundația Celebrity Fight Night din Phoenix, cu sprijinul Fundației Andrea Bocelli.

Luna aceasta, Catrinel Menghia a fost numită ambasador al Fundației Andrea Bocelli (ABF), iar motivul alegerii sale este acela că e recunoscută drept o persoană cu integritate morală și care este condusă de valori fundamentale precum respectul pentru demnitatea persoanei. Numirea a fost făcută în cadrul unui eveniment exclusivist organizat în Italia de designerul Ermanno Scervino. 

Andrea Bocelli și Catrinel Menghia au o relație profesională excelentă, consolidată de-a lungul anilor, bazată pe profesionalism și valori comune. Recent, ei au colaborat la cel mai nou videoclip al lui Andrea Bocelli, în care Catrinel are rolul principal. Clipul este așteptat cu nerăbdare de fani și va fi lansat luna aceasta.  

Ce e Celebrity Fight Night

Ca în fiecare an, în această toamnă, sute de celebrități din toată lumea vor porni într-o călătorie de șapte zile, care va avea ca punct de plecare New-York-ul și ca destinație Florența. În timpul celor șapte zile pe care le vor petrece împreună, vedetele internaționale vor fi cazate la hoteluri luxoase, vor participa la dineuri și evenimente culturale, după care vor dona sume de bani pentru susținerea cauzei Fundației Andrea Bocelli. 

FOTO: Gudenschwager Photography  

Celebrity Fight Night a fost creată în 1994 cu scopul de a strânge bani în folosul Centrului pentru tratatrea bolii Parkinson „Muhammad Ali” din cadrul Institutului Neurologic Barrow din Phoenix. Fostul campion mondial la box Muhammad Ali, care s-a luptat cu maladia în ultimii ani de viață, a fost prezent ca invitat de onoare la 22 din cele 23 de ediții de până acum. 


FOTO: Gudenschwager Photography  

Nu mai puțin de 86 de milioane de dolari s-au strâns până acum în cadrul galelor, iar cea mai mare parte din acesată sumă a fost donată Institutului pentru tratarea maladiei Parkinson. În acest an, fondurile care vor fi colectate din donații vor fi folosite pentru sprijinirea programului de tratare a pacienților cu Alzheimer. 

FOTO: Gudenschwager Photography  

Catrinel Meghia și-a schimbat numele

În 2012, Catrinel a surprins pe toată lumea când s-a prezentat Catrinel Marlon. Ea a preluat prenumele lui Marlon Brando, pentru aprecierea pe care i-o poartă celebrului actor („Nașul”).

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni