• PRO TV
  • Marius Moga s-a mutat la Snagov, în tabăra DeMoga Music Junior Camp

Marius Moga s-a mutat la Snagov, în tabăra DeMoga Music Junior Camp

Marius Moga s-a mutat la Snagov, în tabăra DeMoga Music Junior Camp

Marius Moga s-a mutat pentru două săptămâni la Snagov, unde, împreună cu echipa DeMoga Music și Academia de Talente Contrapunct,  au organizat cea de-a patra ediție a taberei de creație DeMoga Music Junior Camp. 

Timp de două săptămâni, Marius Moga va avea sub aripa sa peste 130 de copii pasionați de muzică, dans, actorie, fotografie și video.

Aveam 18 ani când m-am mutat în București hotărât să fac muzică și recunosc că, dacă mi-ar fi spus cineva din timp cum funcționează lumea muzicii, mi-ar fi fost mult mai ușor și aș fi evitat multe surprize. Tocmai de aceea, în 2015, DeMoga Music și Academia Contrapunct, au pus bazele unei tabere la care cu siguranță mi-ar fi plăcut să ajung când eram mic. A fost și anul în care am devenit tată, așa că, pentru mine are o semnificație aparte. Aici totul este despre creație. Mă bucur să văd, de la an la an, că părințîi sunt tot mai deschiși spre susținerea talentului și creativitățîi copiilor lor.”, declară Marius Moga.

Marius Moga îi va avea alături de el în tabără pe Alexandra Ungureanu, Ruby, Amna, What’s Up, Shift și Alex Parker. Artiștii vor susține workshop-uri, vor răspunde la întrebările copiilor și vor cânta împreună cu ei. 

Pentru prima oară, tabăra îl va avea că invitat special pe regizorul Iulian Moga, recunoscut prin prisma videoclipurilor realizate pentru cei mai mari artiști din România și pentru spoturile publicitare multiplu-premiate la nivel național. 

Tabăra a debutat cu un pool party, cu tematică Black & White, powered by Fulga. Văcuța a spus “pe locuri, fiți gata, vară!” și a fost deliciul petrecerii. Copiii au învărtit roată norocului Fulga și s-au ales cu multe premii. De la petrecere nu au lipsit gustăricile minunate din bunătate de lapte, spre încântarea celor mici.

Cea de-a patra ediție a taberei de creație DeMoga Music Junior Câmp a început duminică, 15 iulie. Tabăra va cuprinde două sesiuni a câte o săptămână. Cei peste 130 de copii vor lucra zilnic, timp de 6 ore, împreună cu profesioniștii din cadrul atelierelor. 

Vezi aici cum s-au distrat puștii lui Marius Moga în tabăra de muzica. 

La atelierul de voce și compoziție muzicală, cei mici vor fi pregătiți de Loredana  Căvășdan, artistă și compozitoare în echipa DeMoga Music și antrenor de voce în echipa Moga la show-urile “Vocea României” și “Vocea României Junior”. 

Atelierul de producție muzicală este susținut de Alex Parker și de Mark Azekko, producători și DJs în echipa DeMoga Music.  

Atelierul de actorie o va avea că profesoară pe actrița Ioana Chelaru, care le va împărtăși din vastă ei experiență în teatru, televiziune și radio. Totodată, atelierul va cuprinde și lecțîi de gestionare a emoțiilor. 

E o bucurie să descoperi copii frumoși și talentați. Sunt clipe magice în care le observi creativitatea, imaginația și perseverența. În cadrul atelierului de teatru creăm scenarii, educăm emoția și construim împreună momente frumoase, amuzante  și emoționante. Atelierul de teatru din cadrul taberei DeMoga Music Junior Câmp e asemenea unei clipe în care îi pui sufletului aripi să zboare”, spune actrița și omul de radio, Ioana Chelaru

Atelierul de dans este coordonat de Piticu (trupa Simplu), care este alături de copiii din tabăra DeMoga Music Junior Câmp încă din primul an. Ei realizează coregrafii pentru piese deja existente, dar mai ales pentru momentele muzicale create de colegii de la celelalte ateliere.

Atelierul de fotografie și video este susținut de regizorul Cristian Popa și cuprinde activități practice, precum: editare foto, filmare, montaj, producție video și scenariu.

Pe lângă ateliere și workshop-uri, copiii au parte de recreere la piscină și în sala de jocuri, unde pot opta între bowling, ping-pong sau billiard, plus alte activități distractive în aer liber.

Părinții copiilor din tabără, fanii DeMoga Music Junior Câmp sau cei care își doresc să meargă în următoarele tabere și sunt curioși să afle cum este, pot urmări toate activitățile copiilor live, în fiecare seară, pe pagină oficială de Facebook a taberei. Pagină de Facebook DeMoga Music Junior Câmp este actualizată în fiecare zi cu poze, filmulețe și informațîi.

Prima sesiune a taberei DeMoga Music Junior Câmp 2018 se încheie sâmbătă, 21 iulie, cu show-ul de final, organizat și gestionat în totalitate de copiii participanți, alături de coordonatorii atelierelor de creație. Cea de-a doua sesiune, care începe pe 22 iulie, se va încheia sâmbătă, 28 iulie, de asemenea cu un spectacol organizat de copii.
 

www.facebook.com/DeMogaMusicJuniorCamp


Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni