• PRO TV
  • Tom Jones și-a anulat un concert cu câteva ore înainte de startul evenimentului. Ce a pățit cântărețul

Tom Jones și-a anulat un concert cu câteva ore înainte de startul evenimentului. Ce a pățit cântărețul

Tom Jones și-a anulat un concert cu câteva ore înainte de startul evenimentului. Ce a pățit cântărețul

Starul galez Tom Jones (78 de ani) a fost nevoit să-și anuleze concertul de miercuri seară din Hampshire, Marea Britanie, pe ultima sută de metri. Doctorii i-au interzis să urce pe scenă.

Lui Tom Jones i s-a făcut rău cu câteva ore înainte de a urca pe scena din Stanstead Park și a primit recomandarea să-și anuleze spectacolul pe care îl avea programat miercuri seara. Starul muzicii ușoare nu a anunțat care este problema lui de sănătate, însă Jones și-a întrerupt și anul trecut o serie de concerte, susținute în Statele Unite ale Americii, din cauza unei operații pe care trebuia să o facă la șold.

„Vă informăm cu regret că am anulat concertul lui Tom Jones din această seară. Din nefericire, Sir Tom Jones nu se simte bine și a fost sfătuit de doctori să nu urce pe scenă. Toți cei care și-au cumpărat bilete vor primii banii înapoi. Ne cerem scuze pentru neplăcerea provocată și sperăm ca Tom să fie bine”, au anunțat organizatorii.

Fanii săi au reacționat pe rețelele sociale și i-au urat însănătoșire grabnică.

Artistul mai avea programate concerte la Chester Racecourse din Chester (joi seară), dar și evenimente similare în mai multe orașe din Marea Britanie, Germania și Finlanda.

Starul britanic a fost și în România, în 2011 și 2013. E a susținut două concerte la Sala Palatului din București. În 2013, Tom Jones a solicitat să fie primit cu o zi mai devreme, pentru a putea vizita capitala României.

 

I’m on my way Alnwick castle, see you soon! ???? #TJournal ????: @lisa_j_johnson

A post shared by Sir Tom Jones (@realsirtomjones) on

Tom Jones a lansat 40 de albume de studio în cariera lui de peste 50 de ani. În 2006, în cadrul unei ceremonii care a avut loc la Palatul Buckingham, regina Elisabeta a II-a i-a conferit titlul de Cavaler și l-a numit Sir Tom Jones. 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni