• PRO TV
  • Brad Pitt şi Jennifer Aniston au fost văzuți împreună în Londra. Adevărul despre relaţia lor actuală

Brad Pitt şi Jennifer Aniston au fost văzuți împreună în Londra. Adevărul despre relaţia lor actuală

Brad Pitt şi Jennifer Aniston au fost văzuți împreună în Londra. Adevărul despre relaţia lor actuală

Zvonurile legate de o posibilă împăcare între Brad Pitt şi Jennifer Aniston au stârnit interesul fanilor fostului cuplu. Un report recent a declarat că cei doi au plănuit să se întâlnească în Londra din motive necunoscute.

Conform unui articol apărut în publicaţia franceză Grazia, Aniston a uitat de fostul ei soţ, producătorul Justin Theroux. Aceasta a decis să-şi salveze, în schimb, prietenia cu Brad Pitt şi chiar să se întâlnească cu acesta în Londra.

Actriţa a fost surprinsă recent purtând un inel de logodnă pe mâna stângă în Montreal, Canada. Bijuteria nu este, însă, o dovadă că Aniston se alătură listei de celebrităţi logodite în ultimele luni. Mai degrabă, inelul este un obiect de recuzită pentru un nou proiect cinematografic, Murder Mistery. Fotografiile o arată pe artista de 49 de ani luănd o pauză de la filmări, plimbându-se alături de co-starul ei, Adam Sandler, cu care a lucrat anterior pentru comedia „Just Go With It”, şi cu soţia acestuia.

Inelul a atras atenţia fanilor şi presei, care sugerează că acesta ar putea avea legătură cu reluarea vechii relaţii cu Brad Pitt.

Brad şi Jennifer au ţinut legătura de-a lungul anilor, însă mult mai des de când ea s-a despărţit de Justin”, a declarat un apropiat al vedetei pentru Grazia.

Aniston s-ar afla momentan în Anglia pentru filmările noului film. Sursa a afirmat că Brad s-ar afla şi el în Marea Britanie pentru a-şi vizita cei 6 copii din căsătoria cu Angelina Jolie, conform contractului de custodie stabilit între cei doi. 

Actorul a fost, însă, surprins recent filmând în Los Angeles pentru filmul „Once Upon a Time in Hollywood”, unde acesta va juca alături de Leonardo DiCaprio şi Margot Robbie, care au mai apărut împreună în filmul nominalizat la Oscar, „The Wolf of Wall Street”. În plus, Pitt ar trebui să rămână în California pentru următoarele săptămâni, unde copiii îl vor vizita între 21 şi 29 iulie, după care aceştia se vor întoarce în Londra cu tatăl lor. O reuniune între Pitt şi Aniston pare, deci, destul de greu de crezut.

Despre Aniston însăşi s-a zvonit că ar fi început o relaţie cu actorul Will Arnett, cunoscut pentru „Arrested Development”, după divorţul de Theroux, finalizat în februarie, deşi aceştia nu au făcut niciun comentariu la adresa zvonului. 

În ciuda entuziasmului fanilor, o relaţie între Jennifer şi Brad este destul de improbabilă în acest moment, din cauza programului încărcat al ambilor. Având în vedere că cei doi sunt singuri lasă, însă, loc pentru speculaţii şi chiar pentru speranţa că, în viitor, fostul cuplu se va reuni.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni