• PRO TV
  • Semnăturile lui Trump, Meghan Markle și Mark Zuckerberg, analizate de grafologi. Ce secrete dezvăluie scrisul despre ei

Semnăturile lui Trump, Meghan Markle și Mark Zuckerberg, analizate de grafologi. Ce secrete dezvăluie scrisul despre ei

Semnăturile lui Trump, Meghan Markle și Mark Zuckerberg, analizate de grafologi. Ce secrete dezvăluie scrisul despre ei

Ce spun semnăturile unora dintre cei mai cunoscuți oameni din lume despre personlitatea lor? Daily Mail a consultat mai mulți grafologi și concluziile sunt interesante, pe alocuri.

Ducesa de Sussex: Grafologii consultați de Daily Mail spun că Meghan Markle se ascunde în spatele unei măști foarte bine construite. Semnătura ei, foarte stilizată, denotă că e o femeie care se pricepe foarte bine la a-și construi o fațadă și pentru care aparențele contează foarte mult. Micile detalii, precum linia care pornește din litera "M", arată că, odată ce își setează un scop, nimic nu o poate opri. Caligrafia mai arată că Meghan își dorește să aibă lucruri frumoase și că e foarte disciplinată, în general. De asemenea, grafologul citat mai spune că Meghan nu lasă nimic la voia întâmplării și că are standarde foarte înalte. Literele rotunde și mici din mijlocul semnăturii arată încă un lucru surprinzător: o lipsă de încredere majoră, punctată, însă, și de atribute precum devotament față de oamenii din jur și romantism extrem atunci când e într-o relație.

Mark Zuckerberg: Cofondatorul Facebook are o semnătură – cu siguranță – originală. Grafologii citați spun că seamănă mai mult cu o ecuație matematică, ceea ce denotă că și gândirea sa e una preponderent matematică. Felul în care e stilizată litera ,,M” arată că e un om care își plănuiește atent fiecare mișcare. Grafologii mai spun că emoțiile unui asemenea om sunt controlate, nu lăsate la voia întâmplării. De asemenea, stilizarea primei litere mai denotă că Zuck suferă de anxietate, dar și că e capabil să manipuleze foarte bine oamenii pentru a obține ce își dorește. Grafologii mai spun că Zuckerberg nu e capabil de empatie reală și că ar face orice pentru bani. 


Donald Trump: Grafologii spun că semnătura lui Trump e cea a unui ,,mascul alfa” care e foarte conștient de ceea ce e. De asemenea, semnătura lui arată trăsăturile unui adevărat narcisist sau, cum spun grafologii citați de Daily Mail, ,,trăsăturile unui om cu complexul lui Dumnezeu”. Literele disproportionate din semnătura sa mai arată că e un om foarte orgolios, cu o ambiție nemăsurată și care nu ar da înapoi de la nimic pentru a obține ce-și dorește. De asemenea, simetria literelor denotă că e un om căruia îi plac faptele, deci, în ciuda faptului că îi lipsește empatia, el e capabil totuși să ofere soluții practice atunci când vine vorba de rezolvarea unor conflicte. Grafologii mai spun că modul în care înghesuie literele e un semn al faptului că are un temperament vulcanic, deci e un bărbat care nu poate fi controlat.Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni