• PRO TV
  • Toata lumea este cu ochii pe mama lui Justin Bieber. Logodna fiului ei a facut-o sa reactioneze

Toata lumea este cu ochii pe mama lui Justin Bieber. Logodna fiului ei a facut-o sa reactioneze

Toata lumea este cu ochii pe mama lui Justin Bieber. Logodna fiului ei a facut-o sa reactioneze

Pattie Mallette, mama cântăreţului Justin Bieber, a şocat fanii în uma unor acţiuni realizate pe reţeaua de socializare Twitter, la scurt timp după anunţul logodnei fiului său cu modelul Hailey Baldwin.

Pattie a şters recent menţiunea lui Justin în descrierea paginii sale de Twitter, în care declara  cu mândrie: ”Da, Justin Bieber este fiul meu. Dar am şi alte calităţi în afară de a fi mama lui. Serios. #DragosteaÎnvinge”, noua descriere spunând simplu: „#DragosteaÎnvinge”.
 
Fanii au observat, însă, şi faptul că aceasta a dat Like unui comentariu ce judeca logodnele grăbite din varianta americană a show-ului „Burlăciţa”:
 
„Înainte de a cere în căsătorie o femeie pe care o cunoşti de câteva săptămâni, cred că finaliştii ar trebui să ma ajute să curăţ diareea copilului meu de pe covorul din sufragerie, pentru a fi siguri că sunt serioşi în privinţa ideii „Vreau să am o familie cu tine.”

 

A post shared by Justin Bieber (@justinbieber) on

Deşi unii fani ai cântăreţului au apărat acţiunea mamei sale, menţionând că aceasta este pur şi simplu fana show-ului, mulţi au văzut acest lucru ca o dovadă că Pattie a dorit să-şi exprime sentimentele într-un mod subtil. Deşi tatăl artistului a comentat că este încântat de viitoarea căsătorie a cuplului, Pattie a ales să păstreze tăcerea în legătură cu logodna, până acum.
 
Dacă acestea nu erau de ajuns, cel mai recent tweet al lui Pattie pare să fie o referire directă la anunţul logodnei. Tweetul spune: „Dacă nu ai nimic bun de zis...”, sugerând faptul că nu este de acord cu decizia fiului ei, însă preferă să nu discute logodna mai departe. 
 
Justin Bieber şi mama sa au avut întotdeauna o relaţie complicată, avănd perioade îndelungate în timpul cărora nu îşi vorbeau deloc, dar şi perioade în care păreau de nedespărţit. Acţiunile recente ale acesteia ar putea sugera, însă, că relaţia s-a destrămat din nou, de data aceasta din cauză că Pattie nu îşi doreşte ca una dintre cele mai mari decizii din viaţa lui Justin să fie una pripită.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni