• PRO TV
  • The Weeknd şi Bella Hadid, împreună din nou

The Weeknd şi Bella Hadid, împreună din nou

The Weeknd şi Bella Hadid, împreună din nou

După luni de speculaţii în legatură cu o posibilă relaţie,modelul Bella Hadid şi cântăreţul The Weeknd au fost surprinşi petrecând timp împreună, într-o scurtă vacanţă cu prietenii, în Tokyo.

Duminică cei doi au vizitat faimosul restaurant Robot, un local unic, cu entertaineri îmbrăcaţi în roboţi, monştrii şi alte costume, cu muzică rock şi spectacole impresionante de lasere.

Cântăreţul de 28 de ani a postat pe internet numeroase momente din weekend-ul plin de distracţii, care o arată pe Bella râzând şi bucurându-se de spectacolul roboţilor ce luptau într-un ring. În diferite clipuri video, Hadid dansează pe scena privată a unei camere de karaoke şi este suprinsă îmbrăţişându-l pe muzician.

 

????????????❤️ #bellahadid #abeltesfaye #theweeknd

A post shared by Bella Hadid (@bellahnews) on

În plus, The Weeknd apare într-o poză alături de prietenii săi, fotografie pentru care a acreditat-o pe Hadid pentru capturarea momentului. 

 

No More Dreams ???? : @bellahadid

A post shared by The Weeknd (@theweeknd) on

Cei doi nu s-au săturat unul de celălalt după noaptea în club şi au fost văzuţi plimbându-se prin cartierul Shubuya, din Tokyo, de data aceasta însoţiţi numai de garda personală.

Hadid şi cântăreţul s-au despărţit în 2016, cu puţin timp înainte ca Abel să înceapă o nouă relaţie de 8 luni cu Selena Gomez. Zvonurile că Hadid şi The Weeknd ar fi reluat relaţia au început în mai 2018, atunci când cei doi au fost pozaţi sărutându-se la Festivalul de Film Cannes. Fanii au avut alt motiv să se bucure de o posibilă împăcare o lună mai târziu, cei doi părând de data aceasta extrem de apropiaţi în Paris.

„Abel şi Bella au ţinut legătura tot timpul şi întotdeauna se revăd atunci când se află în aceleaşi locuri”, a declarat o sursă pentru E! News. „Bella a avut mereu sentimente puternice pentru Abel. El mai are relaţii între timp, însă el şi Bella flirtează şi petrec timp împreună atunci de fiecare dată când se văd. Mai ales atunci când ies să petreacă”.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni