• PRO TV
  • Fanii lui Keanu Reeves, dezamăgiți de ultimul film al actorului, în care joacă alături de românca Ana Ularu

Fanii lui Keanu Reeves, dezamăgiți de ultimul film al actorului, în care joacă alături de românca Ana Ularu

Fanii lui Keanu Reeves, dezamăgiți de ultimul film al actorului, în care joacă alături de românca Ana Ularu

Dacă vă place Keanu Reeves în „Matrix”, atunci păstrați această imagine multă vreme de acum încolo, căci actorul nu a dat lovitura cu „Siberia”, film în care joacă alături de românca Ana Ularu.

Filmul „Siberia” nu a spart topurile în America, deși a beneficiat de publicitate din belșug. Pelicula, lansată în SUA la 13 iulie 2018, a avut parte de mai multe critici negative din partea specialiștilor. Nici cinefilii nu sunt prea încântați de rolul pe care îl face starul din „Matrix” în acest „thriller rece și gol”, cum l-a numit Sara Stewart în recenzia sa publicată în New York Post.

La mai bine de o săptămână de la lansarea sa în cinematografele de peste Ocean, „Siberia” are o medie de 4,5 pe imdb.com, fiind în concurență directă cu cele mai proaste filme făcute vreodată

„Keanu Reeves e unul dintre actorii mei preferați, e foarte talentat și un om foarte simplu. Dar, acest film e o totală risipă de timp, bani și distribuție. Nasol film. Evitați-l”, scrie pe imdb.com un fan care a văzut filmul.

„Groaznic. Cel mai prost film pe care l-am văzut vreodată. Vreau să primesc banii înapoi. Sfârșitul filmului te va face să exclami: WTF? Tot filmul este despre căutarea prieteului său pentru a lua acele diamante. Deși nici măcar nu-l vezi pe prietenul său ori diamantele sau ce se întâmplă cu fiecare dintre ei”, a comentat un alt cinefil.

Nici Ana Ularu, actrița din România care joacă alături de Reeves în film, nu a scăpat de remarcile celor care au urmărit pelicula. „Ana Ularu a intrat în film foarte sexy și a ieșit foarte sexy. Dar, fără o poveste, cam asta a fost tot. Păcat de cele trei scene de sex care nu erau necesare”, spune un cinefil.

„Dacă nu era vorba de Ana Ularu, filmul ar fi fost chiar o piedere de timp. Dar dacă voiam să o văd pe Ana Ularu, erau alte filme în care a jucat mult mai bine”, a comentat un altul.

Dacă credeați că publicul larg e răutăcios de felul lui în astfel de situații, nici recenziile criticilor de film nu sunt mai bune. „Intriga se conturează de așa manieră încât te lasă să înțelegi că se întâmplă ceva complex. În cele din urmă, nu se întâmplă asta – cu siguranță nu suficient de mult pentru a trece peste clișeele și remarcile sexiste”, scrie Sara Stewart în New Yook Post.

Rex Reed, care e cunoscut pentru imparțialitatea recenziilor sale, pune la îndoială chiar și calitățile actoricești ale lui Keanu Reeves. „Keanu Reeves a încetat să se bărbierească, însă tot nu știe să joace”, e de părere Reed în articolul publicat în Observer. „Fără formă și sinuos, Siberia e un film fără prea multe țeluri și promisiuni”, completează acesta.

Care e povestea filmului

„Siberia” spune povestea unui comerciant de diamante american care pornește în căutarea partenerului său, în Rusia, după dispariția misterioasă a acestuia. Lucas Hill (Keanu Reeves) încearcă să vândă aici o mână de diamante rare, de o calitate îndoielnică, dar sfârșește prin a se îndrăgosti de Katya (Ana Ularu), proprietara unei cafenele dintr-un orășel din Siberia. Pasiunea dintre ei devine explozivă, iar viața lui Lucas Hill se complică atunci când se afundă tot mai mult în lumea înșelătoare a traficului cu diamante.

Vezi trailerul filmului mai jos!

Filmul a avut premiera în SUA la 13 iulie 2018, iar la 19 iulie a fost proiectat în sălile de cinema din Singapore. Următoarele lansări sunt 26 iulie – Grecia, 27 septembrie – Rusia și 18 octombrie – Portugalia. Deocamdată nu a fost comunicată data lansării în România, deși unul din actorii principali ai filmului – Ana Ularu – este româncă.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni