• PRO TV
  • Se spune despre el că ar putea câștiga inima celei mai frumoase femei. AngelinaJolie, în pericol de îndrăgostire

Se spune despre el că ar putea câștiga inima celei mai frumoase femei. AngelinaJolie, în pericol de îndrăgostire

Se spune despre el că ar putea câștiga inima celei mai frumoase femei. AngelinaJolie, în pericol de îndrăgostire

Imediat ce a devenit oficială vestea legată de divorțul Angelinei Jolie de Brad Pitt, o mulțime de publicații au început să o cupleze pe cea mai râvnită actrița din lume cu diverși altibărbați. Oficial, Angelina nu a recunoscut până acum vreo altă relație.

Însă asta nu îi împiedică pe fani să spere, iar ultimul film la care Angelina lucrează le-a dat prilejul perfect de a bănui o nouă poveste romantică.

Motivul principal pentru care toată lumea crede că actrița ar putea avea un nou iubit este partenerul său de platou. Ed Skrein joacă în Maleficent 2, alături de fosta soție a lui Brad Pitt.

,,Este îndrăgostită până peste cap. Sclipirea a fost evidentă și lucrurile se mișcă rapid", ar fi spus, pentru Gossip Corp, un coleg al actorilor, completând: ,,Ed are un simt al umorului extrem de dezvoltat și o face pe Angelina să radă, la fel că și pe copii, care petrec mult timp pe platourile de filmare."

Ba mai mult, sursă publicație menționate ar fi spus si  că actorul ia în considerare o mutare în Los Angeles, pentru a fi aproape de Angelina.

Deocamdată zvonurile nu au fost confimare nici de actrița, nici de colegul și presupusul ei nou iubit.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni