• PRO TV
  • Turistă bruscată de unul dintre gardienii Reginei. Motivul pentru care bărbatul a împins-o

Turistă bruscată de unul dintre gardienii Reginei. Motivul pentru care bărbatul a împins-o

Turistă bruscată de unul dintre gardienii Reginei. Motivul pentru care bărbatul a împins-o

Unul dintre filmulețele viralizate cu rapiditate pe internet este cel în care un gardian la Reginei Marii Britanii împinge cu forță o femeie care se află în față lui.

Identitatea femeii nu a fost încă descoperită, însă se pare că aceasta încerca să își facă o fotografie cu bărbatul care deja începuse defilarea.

,,Fă loc pentru garda Reginei!", i-ar fi spus bărbatul, în timp ce o împingea pe tânăra care se afla dincolo de sfoara care limitează accesul turiștilor la ceremonie.

Evenimentul a avut loc în apropierea Castelului Windsor, acolo unde turiștii încearcă de foarte multe ori să suprindă cât mai multe fotografii, împiedicând, uneori, activitatea celor angajați să asigure paza.,,Sforile acelea se află acolo pentru a proteja atât turiștii, cât și soldații. Va rugăm, rămâneți în spatele lor", a fost mesajul transmis de Ministrul Apărării. 

Garda Reginei are permisiunea de a da avertismente celor aflați la evenimentele de acest gen. Ca ultim gest, gardianul ridică armă pe care o poartă asupra lui, iar dacă publicul nu se conformează la ordinele sale, are dreptul de a reține pe oricine întrerupe liniștea publică. 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni