• PRO TV
  • Robert De Niro este favorit să apară în noul film The Joker". Ce rol poate primi actorul în vârstă de 74 de ani

Robert De Niro este favorit să apară în noul film The Joker". Ce rol poate primi actorul în vârstă de 74 de ani

Robert De Niro este favorit să apară în noul film <span style="font-family: Verdana, Geneva, Arial, Helvetica, sans-serif;">„</span>The Joker". Ce rol poate primi actorul în vârstă de 74 de ani

Veteranul Robert De Niro în vârstă de 74 ani este în negocieri pentru a primi un rol integral în noua producție a celor de la DC films „The Joker".  

Potrivit publciației Deadline, Robert De Niro poate primi rolul lui Murray Franklin, un personaj ce nu există în benzile desenate, însă va avea un rol important în povestea de origine a lui Joker.

Până acum, studiourile Warner Bros și DC films au anunțat personajul principal, și anume Joaquin Phoenix, care îl va interpreta pe binecunoscutul antagonist al personajului Batman.

Noul film Joker se anunță a fi unul foarte diferit față de celelalte producții. Mulți au speculat că acțiunea noului film se va desfășura în anii '80 și că Joker cu Batman ar fi frați.

Bugetul filmului este evaluat la 55 de milioane de dolari, o sumă mică față de ce era preconizat. Filmul The Joker” se va lansa pe data de 4 octombrie 2019. 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni