• PRO TV
  • Un magician și un iluzionist i-au pus la grea încercare pe jurații America’s Got Talent. Care e mai bun?

Un magician și un iluzionist i-au pus la grea încercare pe jurații America’s Got Talent. Care e mai bun?

Un magician și un iluzionist i-au pus la grea încercare pe jurații America’s Got Talent. Care e mai bun?

America’s Got Talent a ajuns la sezonul 13, iar prestațiile din această vară i-au lăsat fără cuvinte pe jurați. Simon Cowell și compania au avut o mare dilemă când au fost nevoiți să aleagă între un „vrăjitor” al cărților de joc și un iluzionist.

Nu mai puțin de 18 competitori s-au luptat, pe 24 iulie, pentru un loc în galele live ale show-ului de peste Ocean, care vor debuta la 14 august 2018. Printre ei s-au aflat doi competitori care făcuseră senzație în preselecții și de la care se așteptau niște numere care să-i lase pe jurați fără replică. Shin Lim, un magician specializat în trucuri cu cărți de joc, și Rob Lake, un iluzionist din Oklahoma care în preselecții a uimit pe toată lumea când a apărut subit pe scenă, după ce anterior părăsire platoul de filmare.

Cei doi concurenții știau că e puțin probabil ca jurații să-i trimită pe amândoi în galele live, prin urmare fiecare a venit cu o reprezentație care să le taie respirația tuturor celor prezenți în sală. Primul care a urcat pe scenă a fost „vrăjitorul” cărților de joc Shin Lim, un tânăr din Boston, născut în Canada, dar cu origini singaporeze. Numărul său de magie și prestigitație a fost considerat de juriu imposibil și a născut controverse imediat ce s-a tras cortina. Iată-l!

Misiune grea pentru iluzionistul Rob Lake, care trebuia să vină cu un număr și mai bun. Ajutat de o asistentă, Lake s-a legat a mâini cu lanțuri, într-o cușcă acoperită cu o prelată. Printr-un miracol înțeles poate doar de cei care activează în această branșă, Rob Lake a reușit să se dezlege și să facă schimb de locuri cu asistenta sa, într-o fracțiune de secundă. Iată numărul mai jos!

Ambele numere i-au lăsat fără replică pe jurați, însă doar unul dintre concurenți trebuia să meargă mai departe. Dar cine să fie acela? După minute bune de tensiune și consultări aprinse, juriul a decis să-i trimită pe amândoi în galele live de la jumătatea lunii august. Ce zici, meritau amândoi?

Până acum, 14 americani talentați au fost selectați pentru a evolua în semifinale, însă jurații mai au încă două runde de selecții, în urma cărora vor alege în 14 norocoși.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni