• PRO TV
  • Linsday Lohan și-a amenințat două angajate, deoarece nu și-au asortat sandalele

Linsday Lohan și-a amenințat două angajate, deoarece nu și-au asortat sandalele

Linsday Lohan și-a amenințat două angajate, deoarece nu și-au asortat sandalele

Linsday Lohan a amenințat două angaje ale clubului ei de noapte că le va afară, deoarece nu și-au asortat pantofii pentru o poză. 

Actrița a deschis clubul Lohan Nightclub în Atena, în anul 2016 și altele cu același domeniu de activitate prin Grecia. Cu toate acestea, ea a fost lăsată neimpresionată când a văzut o poză cu două angajate care promovau Lohan Beach House Rhodes. Deși amândoua erau îmbrăcate la fel, sandalele lor erau diferite. Conform actriței, această nepotrivire este o ofensă. 

"Purtați aceeași pantofi, vă rog, sau sunteți concediate", a comentat pe Instagram, unde era postată această poză. 

Star-ul Freaky Friday a reușit să șocheze din nou oamenii, unul dintre clienții clubului întrebând dacă acest comentariu este serios sau o glumă. Ea a răspuns la această întrebare cu fraza:"Foarte serios!". 

Cuvintele actriței au atras controverse în rândul fanilor săi, unii punându-i la îndoială profesionalismul și alegerea de a-și face comentariile de acest gen prin intermediul unui forum public.

"Nu puteai să le spui personal că aveau nevoie de alte sandale? Ești o persoană perversă, dar majoritatea oamenilor de la Hollywood știu acest lucru.", a fost comentariul lăsat de unul dintre urmăritorii săi. 

Linsday Lohan a fost recent în centrul atenției prin prisma altui conflict, și anume, cu Paris Hilton. Paris a insultat-o pe actrița prin intermediul Instagram-ului, descriind-o ca fiind "mincinoasă patetică".

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni