• PRO TV
  • Mama actriței Mila Kunis a fost împotriva relației cu Ashton Kutcher

Mama actriței Mila Kunis a fost împotriva relației cu Ashton Kutcher

Mama actriței Mila Kunis a fost împotriva relației cu Ashton Kutcher

Mama actriței Mila Kunis a fost șocată și uimită când actrița a dezvăluit pentru prima oară că se întâlnește cu crush-ul ei din copilărie, Ashton Kutcher. 

"I-am spus mamei mele că ne întâlnim. Ne-am îndreptat spre Laurel Canyon și apoi i-am zis că trebuie să se îmbărbăteze pentru când va auzi că ies cu Ashton Kutcher", a declarat Mila Kunis pentru Dax Shepard's Armchair Expert.

Mila crede că mama ei a lansat niște zvonuri false despre divorțul lui Ashton cu Demi Moore și despre faptul că bărbatul i-a fost infidel fostei sale soții:"Tocmai ce ieșise dintr-un divorț și cred că au existat o mulțime de concepții greșite despre acest lucru. Deoarece el este un om discret și respectuos, nu a declarat nimic și a lăsat oamenii să creadă în acestea."

"Am intrat într-o relație transparentă unul cu celălalt, așa că am știut de fiecare dată când greșeam și cine eram. Am reușit să ne acceptăm așa cum suntem."

Mila Kunis l-a întâlnit pentru prima oară pe Ashton Kutcher când era adolscentă și au devenit colegi în serialul That's 70 Show

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni