• PRO TV
  • Surprize de proporții! Game of Thrones se întoarce mai devreme decât credeai

Surprize de proporții! Game of Thrones se întoarce mai devreme decât credeai

Surprize de proporții! Game of Thrones se întoarce mai devreme decât credeai

Lansarea celui de-al optulea sezon Game of Thrones este mai aproape decât crezi. Dacă totul decurge conform planurilor, ultimul sezon va apărea în mai puțin de un an.

Casey Bloys, președintele programului de televziune care produce celebrul serial a vorbit cu reporterii în timpul unei conferințe de presă în care  oferit câteva detalii despre noile producții pe care le au în derulare. Deși Bloys a fost destul de rezervat în detalii, ne-a dat de înțeles că Game of Thrones se va întoarce pe ecrane mai devreme decât ne-am fi așteptat.

"Într-un anume moment, în 2019. În prima parte a anului, oricum"

De asemenea, Bloys a vorbit și despre precursorii celebrei serii Game of Thrones. Inițial au fost cinci  scenarii scrise pentru ultimul sezon al serialului iar în prezent doar unul se dezvoltă pe baza unui scenariu pilot scris de Jane Goldman. Aceștia în prezent caută un regizor și speră să înceapă înregistrările cat mai repede. Conform producatorilor ultimul sezon va avea doar 6 episoade, însă durata unui episod se va dubla, la 2 ore.

Între timp, actorii serialului și-au luat la revedere de la faimoasa producție prin diferite feluri, cum ar fi un mesaj emtionant sau chiar prin cerneală permanentă.

Emilia Clarke
este una dintre actrițele care și-a luat adio de la "a doua ei casă", unde ani la rând a filmat pentru renumita serie. De asemenea, Masie Williams și Sophie Turner și-au realizat câte un tatuaj în onoarea personajelor din serial.

Lansat în primăvara anului 2011, serialul inspirat din celebra serie de romane "Cântec de Gheață și foc" a devenit cu timpul unul dintre cele mai de succes seriale produse vreodată, având încasări record încă de la lansare.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni