• PRO TV
  • Încasări uriașe după lansarea filmului Misiune Imposibilă 6. Au stabilit un nou record după 20 de ani! 

Încasări uriașe după lansarea filmului Misiune Imposibilă 6. Au stabilit un nou record după 20 de ani! 

Încasări uriașe după lansarea filmului Misiune Imposibilă 6. Au stabilit un nou record după 20 de ani! 

În acest weekend Misiune Imposibilă: Fallout a dominat box office-ul și a stabilit un nou record al serii de succes în care Tom Cruise ne-a ținut mereu cu sufletul la gură prin scenele sale de acțiune.

Misiune Imposibila: Fallout a obținut aproape 62 de milioane de dolari la lansarea sa în weekend și a reușit să depășească performanța din 2000, când Misiune Imposibilă 2 obținea aproximativ 58 de milioane de dolari. 

Potrivit Hollywood Reporter, șeful distribuției a declarat: "Tom Cruise ne-a demonstat încă o dată că atunci când este vorba de acțiune el este omul potrivit la locul potrivit. Mereu am avut încredere în Tom și asta s-a vâzut de fiecare dată. Secvențele filmului au avut efecte vizuale foarte mari, cu cascadorii foarte spectaculoase ce oferă acel divertisment de care toată lumea e bucuroasă."

Utimul film al francizei îl are în prim plan, pe Ethan Hunt (Tom Cruise) și echipa FMI ce-și vor uni forțele cu asasinul CIA, August Walker (Henry Cavil) pentru a preveni un dezastru de proporții în toată lumea.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni