• PRO TV
  • Viața secretă a lui Alain Delon. „Nu vei fi niciodată fiul meu, doar m-am culcat cu mama ta o dată”

Viața secretă a lui Alain Delon. „Nu vei fi niciodată fiul meu, doar m-am culcat cu mama ta o dată”

Viața secretă a lui Alain Delon. „Nu vei fi niciodată fiul meu, doar m-am culcat cu mama ta o dată”

Un sex simbol al anilor ’60, Alain Delon a făcut o pasiune pentru femei. Marele actor francez a fugit toată viața sa de un adevăr, pe care l-a negat din răsputeri: a făcut patru copii, cu trei femei diferite, dar a recunoscut doar trei.

Alain Delon a ajuns la venerabila vârstă de 82 de ani și nu pare pregătit să se împace cu trecutul. Starul cinematografiei franceze, care este grav bolnav, refuză și acum să recunoască un episod din tumultuoasa sa viață, care a decis destinele a două persoane din anturajul lui. Alain Delon a avut relații cu sute de femei, însă cinci dintre ele i-au marcat existența.

Prima a fost actrița Romy Schneider, pe care a cunoscut-o pe platourile de filmare ale peliculei Christine (1958). Un an mai târziu, cei doi au decis să se logodească, însă cununia a fost ruptă în decembrie 1963 din cauza infidelităților lui Alain Delon. Șase luni mai târziu, actorul francez s-a căsătorit cu modelul Nathalie Barthelemy, care l-a adus pe lume pe Anthony Delon, fiul ce mare al actorului. Mariajul celor doi nu va dura decât patru ani și câteva luni, iar motivul este tot infidelitatea lui Delon.


FOTO Getty Images: Alain Delon, împreună cu Nathalie și fiul lor, Anthony Delon

În 1968, cu câteva luni înainte de divorț, starul francez se îndrăgostește de actrița Mireille Darc, cu care va avea o relație de 15 ani. Nici Mireille nu l-a convins că ea e aleasa, astfel că în 1982 rupe relația cu ea. Cinci ani mai târziu, Delon o cunoaște pe Rosalie van Breemen, un fotomodel care îi va dărui doi copii.

Însă, cea mai întunecată perioadă din viața lui, pe care a încercat din răsputeri să o țină departe de ochii lumii, a fost relația extraconjugală pe care a avut-o cu solista Christa Päffgen (Nico). Delon forma atunci un cuplu cu Romy Schneider, însă nu s-a dat în lături de la o aventură cu o cântăreață aflată pe val la începutul anilor ’60. În 1962, Christa Päffgen a dat naștere unui băiat, Christian Aaron (Ari), pe care Delon nu l-a recunoscut niciodată. Mai mult, actorul a refuzat și să facă un test ADN care să înlăture orice suspiciune.

După ce a fost lăsată singură să-și crească copilul, Nico a căzut în depresie și a apelat la mama lui Alain Delon, căreia i-a spus de copilul pe care actorul nu vrea să-l recunoască și pe care nu-l mai poate crește. Edith Boulogne l-a luat în grijă pe micul Ari și l-a convins pe cel de-al doilea ei soț să-l adopte. Ari a devenit Christian Aaron Boulogne, preluând astfel numele tatălui vitreg al lui Alain Delon. Edith Boulogne nu a vrut să fie ea cea care îl adoptă pe Ari pentru ca acesta să nu devină, în acest fel, fratele tatălui lui

Alain Delon a condamnat decizia mamei lui, întrerupând orice legătură cu aceasta și cu fiul pe care nu l-a recunoscut niciodată. În cartea lui autobiografică, „Love never forgets”, Ari Boulogne menționează o întâlnire cu tatăl său, care l-a marcat pe viață. Delon a venit să-și viziteze mama bolnavă și l-a invitat în mașina lui, unde i-a spus următoarele: „Ești amicul meu. Ești amicul meu. Dar îți spun ceva: nu ai ochii mei, nu ai părul meu, nu ești fiul meu. Nu vei fi niciodată fiul meu. Doar m-am culcat cu mama ta o dată”, i-a spus Alain Delon.

Tânărul Ari a avut o viață complicată, ajungând în scurt timp dependent de heroină. Obișnuia să se drogheze împreună cu mama lui, care nu-și mai revenea din depresie. Coșmarul a durat câțiva ani, iar Ari a încercat din răsputeri să ducă o viață normală. A reușit într-un final, devenind tatăl unui băiat pe nume Charly (24 de ani).

Lucrurile nu s-au așezat la fel de bine și pentru mama lui, care a căzut în patima drogurilor de tot soiul. La 18 iulie 1988, Nico și-a pierdut viața în drum spre dealerul ei de marijuana. Aflată în vacanță cu fiul ei în Ibiza, cântăreața i-a spus lui Ari că se duce să cumpere droguri și că se va întoarce curând. Însă, pe drum a suferit un atac de cord în timp ce se deplasa cu bicicleta. În cădere, s-a lovit la cap și a suferit o hemoragie puternică. 

În amintirea celei care a fost Nico, o televiziune din Germania a realizat un film documentar, în anul 1995. Ari Boulogne a fost invitat să vorbească despre mama lui și despre greutățile pe care le-a avut de înfruntat de una singură. 

FOTO Getty Images: Christa Päffgen (Nico)

Alain Delon mai are trei copii

În afară de Ari Boulogne, pe care nu l-a recunoscut niciodată, Alain Delon are trei copii legitimi. Fiul cel mare, Anthony Delon (53 de ani), este actor și antreprenor. Din relația sa cu Rosalie van Breemen au rezultat Anouchka Delon (27 de ani), scriitoare și actriță, și Alain Fabien Delon (24 de ani), fotomodel și actor francez.  

FOTO: Anouchka și Alain Fabien Delon, cei doi copii ai actorului din relația cu Rosalie van Breemen (Instagram)

Starul cinematografiei franceze este grav bolnav, medicii fiind de părere că infecția pe care o are la șold este imposibil de operat. Delon s-a împăcat cu ideea că va muri, ba și-a și pregătit locul de înhumare. Conform presei franceze, Alain Delon vrea să fie înmormântat în curtea domeniului său de la Douchy, lângă animalele sale de companie.

În timpul vieții lui, Delon a deținut zeci de câini de companie, 50 dintre ei fiind înmormântați pe proprietatea sa din Franța. Ari Boulogne speră ca celebrul său tată să-l recunoască măcar în ceasul al 12-lea, pentru a se împăca cu sine însuși și pentru a găsi liniștea pe lumea cealaltă. 

Fotografii: Getty Images
 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni