• PRO TV
  • Câinele care recreează fotografiile Madonnei cucerește internetul

Câinele care recreează fotografiile Madonnei cucerește internetul

Câinele care recreează fotografiile Madonnei cucerește internetul

Fotografiile iconice ale Madonnei sunt acum recreate de Max, un câine care reușește să cucerească toți internauții.

Stăpânul și fotograful lui, Vincent, spune că proiectul se numește Maxdonna și le aduce, atât lui cât și frumosului patruped, satisfacție și multă joacă.

Vincent a fost inspirat de fotografiile pe care le făcea unor cățeluși fără stăpân, pentru a-i ajuta să fie adoptați cât mai rapid. Din dorința de a schimbă câte ceva în fotografierea obișnuită a animalelor, bărbatului i-a surâs ideea unui astfel de proiect îndrăzneț.

Că un răspuns pentru iubitorii de animale care ar putea considera că Vincent se folosește de Max, bărbatul a povestit că patrupedul este prioritar: ,,Totul este un joc pentru el, așa că dacă avem nevoie de o pălărie, pentru o ședință foto, o cumpăr cu săptămâni înainte și ne jucăm cu ea că și când ar fi o jucărie destinată câinilor. Așa că totul devine normal pentru el și fotografiile le facem, efectiv, săptămâni mai târziu."

Maxdonna a devenit un proiect intens urmărit pe internet, drăgălășenia animalului fiind greu de trecut cu vederea.


,,Sunt un mare fan al Madonnei, aceste fotografii pe care le fac cu Max reprezintă un tribut pentru artiștii pe care îi iubesc și respect", a mai povestit fotograful, conform Bored Panda.

Ceea ce este și mai interesant este că banii proveniți din vânzarea imaginilor merg către fondul de caritate deschis de Madonna, Raising Malawi, care are ca scop îmbunătățirea vieților orfanilor și copiilor neajutorați din Malawi.

Vezi mai sus intreaga GALERIE FOTO

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni