• PRO TV
  • Ce vor face Meghan și Harry cu ocazia primei aniversări pe care Ducesa o petrece în sânul familiei britanice

Ce vor face Meghan și Harry cu ocazia primei aniversări pe care Ducesa o petrece în sânul familiei britanice

Ce vor face Meghan și Harry cu ocazia primei aniversări pe care Ducesa o petrece în sânul familiei britanice

Meghan Markle va sărbători sâmbătă împlinirea a 37 de ani și va fi prima aniversare pe care o petrece în sânul familiei regale britanice.

Anul trecut, cu ocazia celei de-a 36-a aniversări, prinţul Harry a dus-o pe Meghan într-o vacanţă în Botswana, însă anul acesta Ducesa își va petrece ziua de naștere mult mai auster.

People scrie că Meghan va avea un program foarte strict în 4 august, atunci când va împlini 37 de ani. Ducesa îl va însoți pe Prințul Harry la nunta lui Charlie Van Straubenzee cu Daisy Jenks. Charlie e prietenul lui Harry din copilărie și la rândul lui a fost prezent la nunta lui Harry  cu Meghan, care a avut loc în mai. De asemenea, fratele mai mare a lui Charlie, Thomas Van Staubenzee, e nașul fiicei lui Charlotte, fiica lui William și a lui Kate Middleton.

Fotograful familiei britanice, Tim Rooke, a spus pentru revista People că Harry nu e un simplu invitat, ci va fi cavalerul e onoare, prin urmare prezența lui Meghan acolo e obligatorie. 

În concluzie, Meghan nu va avea parte de o petrecere de ziua ei, cu atât mai mult cu cât protocolul regal dictează că doar regina Elisabeta și copiii din familia regală britanică au dreptul la petreceri aniversare mai puțin discrete. Restul membrilor familiei regale trebuie să se mulțumească cu o cină în familie, la care au, însă, dreptul să își invite și prietenii cei mai apropiați.

Harry și Meghan s-au căsătorit în 19 mai.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni