• PRO TV
  • Bruce Willis, ironizat de fosta nevastă. Demi Moore a dezvăluit aspecte picante din căsnicia lor de 12 ani

Bruce Willis, ironizat de fosta nevastă. Demi Moore a dezvăluit aspecte picante din căsnicia lor de 12 ani

Bruce Willis, ironizat de fosta nevastă. Demi Moore a dezvăluit aspecte picante din căsnicia lor de 12 ani

Eroul seriei „Greu de ucis” a rezistat cu stoicism în fața ironiilor venite din partea fostei soții, în cadrul unui show televizat. 

Bruce Willis (63 de ani) a avut parte de o surpriză de proporții în timpul unui show de televiziune. Invitat pentru a fi subiectul unui „roast” (mai multe celebrități chemate să facă mișto de o altă celebritate), actorul a fost nevoit să îndure o serie de insulte venite din partea fostei soții, Demi Moore (55 de ani). Actrița fusese chemată din postura de invitat special, însă singurul care nu știa de prezența ei în emisiune a fost tocmai Willis.

Demi Moore, care a fost căsătorită cu eroul seriei „Greu de ucis” aproape 12 ani, și-a început roastul cu o referire la perioada în care cei doi au fost împreună.

„Am fost căsătorită cu Bruce pe perioada primelor trei filme din seria Greu de ucis, ceea ce are sens, căci celelalte două au fost jalnice”, a spus actrița, care le-a dezvăluit celor care erau în sală și celor care se uitau la televizor cum a fost relația ei cu celebrul actor.

FOTO: Bruce Willis a râs cu poftă la glumele fostei sale soții

„Am petrecut ceva timp grozav împreună, avem trei copii grozavi, patru dacă îl punem la socoteală și pe Bruce. Apoi mai e câinele și Ashton (Ashton Kutcher – cu care a fost căsătorită în perioada 2003-2012 – n.r.), deci ar fi cam șase. Și, sigur, ne-am mai certat și noi, cum ar fi pe numele copiilor. În final, Bruce a câștigat. Așa am rămas blocați la numele Willis. Însă, fiicele noastre sunt incredibil de bine și sănătoase, având în vedere că două dintre ele sunt doar pe jumătate Bruce Willis. Dar, trebuie să spun asta, e un tată grozav”, a spus Demi în show-ul găzduit de Comedy Central.

Demi a continuat să-l piseze pe Willis și le-a spus tuturor celor care se uitau la emisiune cum l-a perceput ea în toată perioada în care au fost împreună.

„Cu siguranță am avut o relație cu suișuri și coborâșuri, dar trebuie să spun că a fost una dintre cele mai bune perioade din viața mea. Mă uit la căsnicia noastră ca la Al șaselea simț. Ai fost mort tot timpul. Lăsând gluma la o parte, ești o persoană la care țin cu adevărat, vei avea mereu un loc în inima mea. Sunt foarte recunoscătoare că ești în viața mea, în viața copiilor noștri și, orice ar fi, vei fi mereu parte din familie, un prieten și un tată grozav. Și, cu ușurință, în top trei soți pe care i-am avut până acum”, și-a încheiat Demi Moore roastul.

Bruce Willis și Demi Moore au fost căsătoriți în perioada noiembrie 1987 – octombrie 2000. Din iunie 1998 și până la finalizarea divorțului, ei au locuit separat. Demi s-a recăsătorit cu Ashton Kutcher în septembrie 2005, iar la nuntă a fost prezent și Bruce Willis. Demi a divorțat de Ashton în noiembrie 2013. Bruce Willis s-a recăsătorit cu o femeie cu 25 de ani mai tânără, cu care are încă două fete.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni