• PRO TV
  • Dupa divortul de Ashton Kutcher a disparut din lumea mondena. Cum arata Demi Moore, la 54 de ani

Dupa divortul de Ashton Kutcher a disparut din lumea mondena. Cum arata Demi Moore, la 54 de ani

Dupa divortul de Ashton Kutcher a disparut din lumea mondena. Cum arata Demi Moore, la 54 de ani

A fost una dintre cele mai sexy si mai apreciate actrite ale generatiei ei, insa Demi Moore isi pastreaza sex appealul si la 50 plus. Desi este din ce in ce mai discreta si evita evenimentele mondene, Demi mai este, din cand in cand, surprinsa de paparazzi.

In varsta de 54 de ani, Demi Moore arata cu cel putin 10-15 ani mai tarana. Cu parul lung si drept, cu o atitudine fresh, actrita impresioneaza cu look-ul ei. Fosta sotia a lui Bruce Willis si a lui Ashston Kutcher apare doar ocazional la evenimente mondene, prezentele ei publice fiind destul de rare dupa divortul din 2011.Foto: Demi Moore, octombrie 2016

Paparazzii sunt totusi pe urmele ei si ne tin la curent cu activitatile actritei.Desi este vizibil ca are pielea intinsa pentru a atenua ridurile, chipul ei nu este fresh, pielea uscata tradad faptul ca nu are chiar 30 de ani.

Daca la fata i se poate ghici adevarata varsta, la corp Demi Moore arata ca o pustoiaca. Actrita a fost surprinsa in mai multe randuri de paparazzi purtand outfituri tineresti, care de la distanta o fac sa para nu mai mare de 20 de ani.


Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni