• PRO TV
  • Make-up artist pentru morți sau pui uriaș într-un lanț de fast-food: ce joburi ciudate aveau vedetele înainte de faimă

Make-up artist pentru morți sau pui uriaș într-un lanț de fast-food: ce joburi ciudate aveau vedetele înainte de faimă

Make-up artist pentru morți sau pui uriaș într-un lanț de fast-food: ce joburi ciudate aveau vedetele înainte de faimă

Unii au câștigat bani defilând în fiecare zi îmbrăcați într-un costum de pui uriaș, alții au fost make-up artiști pentru persoanele decedate (e okay, nici noi nu știam că e un job real), iar alții au curățat cotețele găinilor la fermă.

De obicei presa îl dă exemplu pe Channing Tatum, care în tinerețe a fost stripper, însă Tatum nu a avut nici pe departe un job ,,ciudat". Alte vedete l-ar întrece oricând într-un top al celor mai ciudate joburi avute în perioada în care încercau să se afirme în Cetatea Filmului.

Simpatica Whoopi Goldberg, de exemplu, a fost, la un moment dat, make-up artist pentru persoanele decedate. Deși putea să aleagă să lucreze într-un magazin sau într-un banal birou, Whoopi a ales să fie ,,mortuary beautician" pentru că, a povestit ea, ,,era ceva inedit, provocator". Din păcate nimeni nu s-a gândit să facă un interviu cu Whoopi și s-o întrebe despre acea perioadă, rezultatul ar fi fost, cu siguranță, viral.Gene Simmons a fost învățător. Da, nu e un job ,,ciudat", dar pentru cei care-l cunosc pe Simmons, faptul că membrul trupei KISS a ales să-și petreacă timpul fiind ,,role model" pentru copii e destul de neobișnuit. Privind în urmă, cel mai probabil părinții nu și-ar fi dat copiii pe mâna lui Gene, dacă ar fi știut că e sex addict, dă din cap pe heavy metal și adoră alcoolul și drogurile. Dar totul e bine când se sfârșește cu bine și probabil puștii ăia se simt foarte norocoși acum. Până la urmă cine nu și-ar dori să poată spune: ,,Hey, tipul ăla de la KISS mi-a predat mie ore de dirigenție?"Matthew McConaughey curăța cotețele găinilor. Pe când mergea la casting-uri și spera să primească un rol, orice fel de rol, Matthew curăța cotețele găinilor la o fermă. Ar trebui să fim recunoscători că a fost vorba doar de un job temporar, altfel populația feminină globală ar fi pierdut un motiv de suspinat în barbă. Nu?George Clooney vindea pantofi. Pe lângă lista de mai sus, să fii vânzător de pantofi suna chiar banal. Partea cu adevărat ciudată la jobul lui Clooney e că domnul Clooney spune în interviuri că doamnele nu îl remarcau pe atunci. Pe bune, George? Nu credem!Rod Stewart a fost gropar. Undeva, Whoopi Goldberg zâmbește răutăcios la gândul că în această listă ea a fost prezentată drept persoana cu cel mai ciudat job. Christopher Walken a fost îmblânzitor de lei. Cine îl știe pe talentatul domn Walken își poate imagina ușor că probabil spectacolele lui erau mereu sold out. Până la urmă cine nu ar vrea să îl vadă pe încăpățânatul care nu renunță niciodată domesticind sălbăticiuni?Brad Pitt a lucrat la celebrul fast-food american El Pollo Loco. Ce făcea, mai precis? În fiecare dimineață Brăduț îmbrăca un costum de pui de găină uriaș și defila pe stradă pentru a face reclamă lanțului de fast food. Dar asta a fost doar o perioadă din viața lui și, din fericire, a ajuns actorul pe care tuturor ne place să îl "obiectificăm" astăzi. 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni