• PRO TV
  • Mama lui Paul Walker a făcut dezvăluiri emoționante. Fracțiunea de secundă care ar fi putut schimba soarta actorului

Mama lui Paul Walker a făcut dezvăluiri emoționante. Fracțiunea de secundă care ar fi putut schimba soarta actorului

Mama lui Paul Walker a făcut dezvăluiri emoționante. Fracțiunea de secundă care ar fi putut schimba soarta actorului

Cheryl, mama lui Paul Walker, a făcut publice noi detalii despre ultimele momente din viața actorului și a rememorat clipa care ar fi putut să schimbe cursul evenimentelor din ziua tragică în care actorul și-a pierdut viața.

Dezvăluirile emoționante au fost făcute de mama lui Paul într-un documentar care urmează să apară în curând și care se va numi ,,I am Paul Walker”. 

Potrivit The Sun, în noul documentar Cheryl descrie ultimele momente pe care le-a petrecut alături de fiul său, înainte de tragicul accident de mașină pe care l-a avut în 2013. 

,,În ziua aceea a venit în vizită la noi cu fiica sa, Meadow. A venit cu ea de mână, o ținea de mână când a intrat pe ușă... Am discutat despre planurile de Crăciun și despre când ar fi urmat să cumpărăm bradul. [...] Apoi Paul a primit un sms care îi aducea aminte că trebuia să ajungă undeva... Oh, Doamne, uitasem că trebuie neapărat să ajung acolo, nu mai pot rămâne!, așa a spus când a văzut sms-ul acela... îmi aduc aminte vocea lui ca și când ar fi fost ieri, deși a fost acum mai bine de cinci ani...", a rememorat Cheryl.Paul alături de fiica sa, Meadow (Sursa: Instagram)

Mama lui Walker a spus că Paul uitase că trebuie să ajungă la un eveniment de strângere de fonduri pentru victimele taifunului care a lovit în 2013 Filipine și că, dacă nu ar fi primit acel sms, nu ar fi părăsit casa ei în ziua aceea.

,,Era un fiu uimitor… nu a trecut o zi în care să nu plâng. În fiecare an, de ziua lui, o luăm pe fiica lui și călătorim prin zonele care îi erau lui dragi… Aruncăm floarea-soarelui în ocean şi ne aducem aminte momentele petrecute alături de el. [...] Încă primim scrisori de la fanii lui. Sunt oameni care spun că el i-a inspirat. E o binecuvântare să știu că fiul meu nu va fi uitat niciodată.”, a spus Cheryl.

Cheryl a mai povestit că în acel moment nu a știut că nu avea să-și mai revadă fiul niciodată și că a fost singura zi în care nu a apucat să îi spună lui Paul că îl iubește, așa cum făcea de fiecare dată când pleca.

La vremea aceea presa a scris că mașina în care se afla Paul Walker (40 de ani) a explodat după ce a intrat într-un copac. Raportul poliției a arătat că, din cauza arsurilor, corpul său a fost de nerecunoscut în momentul când a fost prelevat de medicii legiști.

Walker conducea un Porsche Carrera GT, iar alături de el se mai afla prietenul său, fostul pilot de curse Roger Rodas. Ambii au murit pe loc, în urma impactului violent.
 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni