• PRO TV
  • Meciul FCSB – Rudar Valenje e în această seară, de la 21:30, la PRO TV!

Meciul FCSB – Rudar Valenje e în această seară, de la 21:30, la PRO TV!

Meciul FCSB – Rudar Valenje e în această seară, de la 21:30, la PRO TV!

În această seară, de la 21:30, PRO TV transmite în direct meciul FCSB – Rudar Valenje de pe National Arena. Vicecampioana României va întâlni adversara slovenă în returul turului 2 preliminar al Europa League.

Tinerii cu cea mai bună cotă din campionatul României fac primul pas important cu FCSB în Europa. Man, Coman și Moruțan sunt anunțați titulari în meciul cu Rudar Valenje de joi seara. FCSB a câștigat cu 2-0 turul din Slovenia și își invită suporterii la spectacol. E ultima repetiție europeană înaintea super-duelului cu Hajduk Split, care cel mai probabil îi va fi adversară în următorul tur.

De-a lungul timpului, FCSB a câștigat toate meciurile europene împotriva adversarilor din Slovenia, fără a primi vreun gol. În plus, echipa condusă acum de Nicolae Dică a reușit 11 calificari în grupele cupelor europene în ultimele 12 sezoane.

În această seară, în tribunele Național Arena vor fi trimiși de la mai multe cluburi importante ale Europei pentru a-i urmări în acțiune pe Dennis Man, Florin Tănase sau Florinel Coman.

Meciul FCSB – Rudar Valenje e în această seară, de la 21:30, la PRO TV. Bucurați-vă de fotbal!

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni