• PRO TV
  • Artiștii de la UNTOLD mixează muzică în studioul mobil DeMoga Music

Artiștii de la UNTOLD mixează muzică în studioul mobil DeMoga Music

Artiștii de la UNTOLD mixează muzică în studioul mobil DeMoga Music

Un autocar obișnuit, transformat în studio muzical la UNTOLD, îi primește pe artiștii invitați la festival să dea curs imaginației. UNTOLD Sessions by DeMoga Music & Inspired by Visa e una din surprizele pregătite DJ-ilor la Cluj. 

UNTOLD și DeMoga Music au transformat un autocar într-un studio muzical, complet echipat și funcțional, amplasat în zona Artists Village din incinta festivalului de la Cluj-Napoca. Artiști din line-up-ul UNTOLD 2018 vor lucra în studio împreună cu producătorii și compozitorii DeMoga Music. Proiectul UNTOLD Sessions by DeMoga Music & Inspired by Visa este o premieră pentru România. 

Prima sesiune de studio a avut loc joi, 2 august 2018, și l-a avut ca invitat special pe DJ-ul Will Sparks. Echipa DeMoga Music a lucrat două piese împreună cu artistul, Will Sparks mărturisind că nu a mai văzut niciodată un studio muzical mobil, complet funcțional, amplasat chiar în incinta unui festival. Tot în prima zi a festivalului a avut loc și o sesiune de studio împreună cu Manuel Riva. 

FOTO: Manuel Riva, împreună cu Marius Moga. Will Sparks (dreapta), plăcut surprins de studioul mobil

Artiștii care au confirmat participarea la următoarele sesiuni în studioul mobil sunt Danny Avila, Zwette, Manuel Riva, Steff Da Campo, Foreign Baggers, Jack Perry. 

Fanii festivalului, care se află în mijlocul show-ului, au șansa de a câștiga una dintre cele șase experiențe zilnice în studioul UNTOLD Sessions by DeMoga Music, plătind cu cardul Visa în incinta festivalului.  

În studioul mobil Untold Sessions by DeMoga Music se va lucra non-stop, pe toată perioada festivalului.  

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni