• PRO TV
  • DJ-ul olandez Armin van Buuren, show de Cartea Recordurilor la Untold: a mixat 7 ore. Ce a spus despre România

DJ-ul olandez Armin van Buuren, show de Cartea Recordurilor la Untold: a mixat 7 ore. Ce a spus despre România

DJ-ul olandez Armin van Buuren, show de Cartea Recordurilor la Untold: a mixat 7 ore. Ce a spus despre România

DJ-ul olandez Armin van Buuren a mixat ieri-noapte un număr record de ore, în ultima zi a festivalului Untold. 

(Foto main: Captură video Știrile PRO TV)

Armin van Buuren a fost una dintre cele mai așteptate apariții de la Untold și show-ul lui nu i-a dezamăgit pe fani. DJ-ul a mixat nu mai puțin de șapte ore, de la ora 2.25 până la 9.20, în faţa a zeci de mii de oameni care i-au scandat numele la scenă deschisă și au spus că au asistat la un show incendiar, demn de Cartea Recordurilor atât din punct de vedere al atmosferei, cât și ca durată.

„Mă simt minunat să fiu din nou aici, iubesc ţara asta, îmi place că pot să îmi prezint muzica în felul meu. [...] Toată lumea mă întreabă cât de mult voi fi pe scenă? Am auzit și că se pariază pe asta. […] Nu lungesc show-ul doar de dragul de a lungi, depinde dacă atmosfera e bună și mulţimea e încântată.”, a spus DJ-ul într-un interviu EXCLUSIV, acordat Știrilor PRO TV, pe care îl poți urmări AICI.

În jurul orei 8 dimineața, Armin s-a adresat mulțimii de la Untold și prin intermediul unui mesaj. El a afișat pe ecranul gigant din spate mesajul ,,Mulțumesc, România!”, după care a completat spunând: ,,Mulțumesc, Untold!”. 

La finalul show-ului, DJ-ul a coborât în mijlocul publicului și i-a îmbrățișat pe fanii din primele rânduri. 

Untold 2018 a avut în perioada 2-5 august în Cluj-Napoca, iar printre artiștii care au urcat anul acesta pe scenă se numără și Black Eyed Peas, Jason Derulo, The Chainsmokers, Diplo, Kygo, Steve Aoki, Tiesto, dar și veteranii muzicii rave, The Prodigy.

Mai jos poți urmări show-urile artiștilor care au urcat pe scena Untold în ultima zi a festivalului (inclusiv show-ul lui Armin van Buuren):

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni