• PRO TV
  • Lady Gaga le cere scuze rudelor lui Zombie Boy, modelul care a fost găsit mort săptămâna trecută. Care e motivul

Lady Gaga le cere scuze rudelor lui Zombie Boy, modelul care a fost găsit mort săptămâna trecută. Care e motivul

Lady Gaga le cere scuze rudelor lui Zombie Boy, modelul care a fost găsit mort săptămâna trecută. Care e motivul

Lady Gaga le-a cerut scuze rudelor lui Rick Genest, modelul și actorul supranumit „Zombie Boy”, care a murit săptămâna trecută.

Cântăreața americană, care a colaborat cu Genest pentru videoclipul ,,Born This Way” (2011), nu a ezitat să le transmită rudelor și fanilor acestuia un mesaj pe Twitter, la scurt timp după ce moartea lui Zombie Boy a ajuns în presă. 

,,Sinuciderea prietenului meu e o veste devastatoare. Cred că ar trebui să facem mai mult pentru a schimba cultura actuală, pentru a aduce sănătatea mintală în prim-plan și pentru a șterge stigmatizarea care ne face să nu putem vorbi liber despre toate aceste lucruri. Dacă suferi, sună un prieten sau o rudă astăzi. Trebuie să ne salvăm unii pe alții.”, a scris Gaga miercuri pe Twitter. 

Gaga și-a continuat mesajele de susținere prin intermediul unul alt tweet, în care a sugerat din nou că Genest, în vârstă de doar 32 de ani, s-a sinucis: ,,Hai să nu mai permitem moartea unor oameni ca Rick. Hai să facem ceva! Vorbește cu cineva dacă suferi. Iar dacă știi pe cineva care suferă, vorbește și cu acea persoană!”

Ulterior, artista și-a cerut scuze public pentru că a vorbit despre sinuciderea lui Genest, în condițiile în care familia lui a insistat în presă că modelul nu și-a luat viața. 


Videoclipul în care Rick Genest apare alături de Lady Gaga

Lady Gaga și-a șters astăzi tweet-urile în care sugera că Genest s-a sinucis, după care a revenit cu un mesaj pentru rudele acestuia, în care a scris: ,,Vreau să îi cer scuze familiei lui Rick pentru că m-am pripit cu concluziile, de vreme ce nu a existat vreun martor sau vreo dovadă care să susțină ipoteza sinuciderii. Nu am vrut nicio clipă să trag o concluzie greșită.”, a scris cântăreața.

Familia lui Genest a revenit în presă cu o declarație în care a spus din nou că Zombie Boy ar fi căzut accidental din balconul casei sale din Montreal, ipoteză susținută și de iubita acestuia, care a mărturisit că în ultima vreme Genest era mai fericit ca niciodată și că nu avea niciun motiv să își ia viața.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni