• PRO TV
  • Mesajul emoționant al fiicei lui Dumitru Fărcaș după moartea taragotistului: „Îți mulțumesc pentru tot”

Mesajul emoționant al fiicei lui Dumitru Fărcaș după moartea taragotistului: „Îți mulțumesc pentru tot”

Mesajul emoționant al fiicei lui Dumitru Fărcaș după moartea taragotistului: „Îți mulțumesc pentru tot”

Dumitru Fărcaș a murit și a lăsat un gol imens în sufletele celor care l-au iubit. Andreea, fiica targotistului, a postat un mesaj sfâșietor în memoria tatălui ei. 

Andreea Fărcaș este unicul copil al celebrului taragotist Dumitru Fărcaș, rodul iubirii artistului cu prima soție, Aurica. Marți, la o zi după decesul tatălui ei, Andreea a postat un mesaj înduioșător pe Facebook, în care îi mulțumește tatălui ei pentru tot ce a făcut pentru ea de-a lungul vieții.

„N-am dăruit nimic publicului, dacă nu m-am dăruit pe mine... Nu contează cât cânți, ci cum cânți: nu-i de ajuns să-ți fie drag a deprinde meșteștugul cântecului, cum nu-i de-ajuns să emiți cu ajutorul unui tub cu orificii sunetele neamului și ale pământului în care te-ai nascut. Eu cred, cred cu putere că dacă le tălmăcești pe inima oamenilor care te-ascultă, apoi te-nțelege și te simte fiecare; căci artistul, interpretul, este însăși emoția adevărului numai când dăruiește arta sa TUTUROR” Mitru Dumitru Fărcaș.

Odihnește-te pace, Mitrușcă dragă!

Tu și muzica ta va trăi mult după ce noi nu mai suntem...

Îți mulțumesc din suflet pt TOT!

Te iubesc,

Andrușca

Andreea a primit sute de mesaje de condoleanțe pe contul ei de socializare de la prieteni și oameni care l-au cunoscut pe Dumitru Fărcaș prin muzica sa nepieritoare.

Mesaje de condoleanțe au venit și din partea artiștilor români care l-au cunoscut bine sau au lucrat cu celebrul taragotist, printre care Andra, Florin Piersic, Iuliana Tudor, Margareta Pâslaru, Ioan-Aurel Pop și mulți alții.

„Azi, a plecat dintre noi Dumitru Fărcaş. Această veste a venit cu mare tristeţe pentru sufletul meu. L-am admirat nu doar ca muzician şi coleg de breaslă, ci şi ca om cu o inima mult prea mare pentru această lume. Atât de mare, încât a cedat la vârsta de 80 de ani şi s-a dus să cânte printre îngeri. E foarte greu să accept pierderea unui artist atât de talentat. Statura, prestanţa, căldura, talentul sunt doar câteva din lucrurile care definesc legenda taragotului de la noi din ţară”, a scris Andra pe site-ul ei.

Dumitru Fărcaș a murit în noaptea de luni spre marți, într-un spital din Cluj-Napoca. Avea 80 de ani. Conform primelor informații, taragotistul a suferit un infarct în somn.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni