• PRO TV
  • Robin Williams ajută sărmanii și după moarte. E vorba de sute de mii de dolari

Robin Williams ajută sărmanii și după moarte. E vorba de sute de mii de dolari

Robin Williams ajută sărmanii și după moarte. E vorba de sute de mii de dolari

Cunoscut ca un mare filantrop și un susținător al oamenilor sărmani, Robin Williams îi ajută pe năpăstuiți și la patru ani de la tragica sa moarte. Actorul și-a pus capăt zilelor în august 2014.

Sute de obiecte deţinute de actorul Robin Williams şi de soţia sa, de la scenarii cu autografe şi ceasuri, la artă contemporană, vor fi licitate într-o expoziţie deschisă publicului începând cu data de 29 septembrie. Veniturile vor fi donate unor organizaţii caritabile pe care cei doi le susţineau.

Printre obiectele puse la licitaţie se numără şi premii ale actorului, recuzită şi ţinute asociate cu numeroasele proiecte ale cuplului, artă, biciclete, mobilă şi alte obiecte decorative din casa celor doi. 

Pelerina Gryffindor, purtată de actorul Daniel Radcliffe în primul film din seria „Harry Potter”, estimată între 10.000 şi 15.000 de dolari, o sculptură realizată de Deborah Butterfield, estimată între 220.000 şi 280.000 de dolari, cât şi prima ediţie a piesei „Aşteptându-l pe Godot” de Samuel Beckett sunt cele mai aşteptate apariţii.

„Casa de licitaţii Sotheby’s este onorată să anunţe că va oferi obiecte din colecţia de 20 de ani a îndrăgitului Robin Williams şi a soţiei sale de mai bine de 20 de ani, într-o licitaţie dedicată lor în New York, pe 4 octombrie 2018”, au declarat organizatorii galeriei pe website-ul Sotheby’s

Colecţia realizată de Sotheby’s îl va comemora pe actorul Robin Williams, cunoscut pentru rolurile sale comice, care au facut publicul să zâmbeasca timp de zeci de ani, la aproape patru ani de la moartea acestuia. Pe 21 iulie 2018, actorul ar fi împlinit 67 de ani, prilej cu care fiica lui, Zelda Williams, le-a spus fanilor marelui actor că acesta s-ar bucura enorm dacă ei ar face un anume lucru.

Williams este şi subiectul unui documentar recent, „Robin Williams: Come Inside My Mind”, care urmăreşte viaţa şi cariera actorului. Artistul şi-a luat viaţa pe data de 11 august 2014, la vârsta de 63 de ani. El a fost găsit spânzurat în locuința sa din Paradise Cay, California.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni