• PRO TV
  • Fiica lui Robin Williams, emoționată de ziua actorului: „Puteți face asta dacă îl iubiți pe tatăl meu”

Fiica lui Robin Williams, emoționată de ziua actorului: „Puteți face asta dacă îl iubiți pe tatăl meu”

Fiica lui Robin Williams, emoționată de ziua actorului: „Puteți face asta dacă îl iubiți pe tatăl meu”

Pe 21 iulie, Robin Williams ar fi împlinit 67 de ani. În amintirea marelui actor, care și-a pus capăt zilelor în august 2014, fiica acestuia le-a cerut fanilor din întreaga lume să-l cinstească așa cum și-ar fi dorit el.

Este al patrulea an în care Zelda Williams (28 de ani) își aniversează tatăl cu durere în suflet. Eroul ei nu mai este în mijlocul celor care l-au iubit pentru a primi clasica urare de „La mulți ani”. În preajma zilei sale de naștere, Zelda a explicat pe rețelele sociale cât de greu e să sărbătorești pe cineva care nu mai este printre noi.

„Este acea perioadă a anului. Oricine s-a confruntat cu o pierdere știe ce e durerea la anumite aniversări. Aceste săptămâni sunt cele mai grele pentru mine și, de aceea, mă veți vedea mai puțin”, a scris Zelda Williams pe o rețea de socializare.

Actrița s-a declarat copleșită de valul de susținere pe care încă îl mai are din partea admiratorilor tatălui ei, dar și a prietenilor și colegilor de muncă. Fiica lui Robin Williams le-a sugerat fanilor să-i cinstească memoria tatălui ei într-un anume fel, care i-ar fi plăcut foarte mult marelui actor.

„Vă mulțumesc că îl iubiți. Vă mulțumesc că l-ați sprijinit, pe el și munca lui de-o viață. Dacă vreți să faceți ceva în cinstea lui, faceți voluntariat la un adăpost local de oameni ai străzii sau donați un pachet nevoiașilor. Dați unul și din partea lui. I-ar fi plăcut asta”, a spus Zelda, care i-a urat „La mulți ani” tatălui ei, alintându-l Poppo.

 

It’s that time of year again. Everyone who has dealt with loss knows the pain of certain anniversaries, moments full of memory that come round like clockwork and usurp all others, no matter how hard you may try to prepare for or avoid them. These weeks are the hardest for me, and thus, you’ll see me a lot less, if at all. For all the internet’s good intentions in expressing to me their fondness for dad, it’s very overwhelming to have strangers need me to know how much they cared for him right now. It’s harder still to be expected to reach back. So while I’ve got the strength, consider this my one open armed response, before I go take my yearly me time to celebrate his and my birthdays in peace. Thank you for loving him. Thank you for supporting him and his life’s work. Thank you for missing him. I do too. If you’d like to do something in his honor, volunteer at your local homeless shelter, or look up how to make homeless aid backpacks. Give one in his name. He’d have loved that. Otherwise some great orgs he loved include @cafoundation, @dswt and @reevefoundation. Mostly, try to spread some laughter and kindness around. And creatively swear a lot. Everytime you do, somewhere out there in our vast weird universe, he’s giggling with you... or giving a particularly fat bumblebee its wings. Happy early birthday, Poppo. Miss you every day, but especially these ones. ♥️

A post shared by Zelda Williams (@zeldawilliams) on

Robin Williams a șocat toată suflarea de la Hollywood când și-a pus capăt zilelor, la 11 august 2014. Actorul s-a sinucis prin spânzurare, în locuința sa din Paradise Cay, California. La momentul respectiv s-a speculat că Williams suferea de depresie, mai ales că avusese probleme cu dependența de alcool în trecut. La trei luni de la moartea lui, familia actorului a primit un raport complet al stării de sănătate a decedatului, conform căruia Robin Williams suferea de o formă de demență (boala Lewy body).

Soția lui Williams, Susan, a explicat atunci cât de avansată era boala. „Soțul meu s-a sinucis în 2014, la capătul unei intense, confuze și relativ rapide persecutări a simptomelor și patologiei bolii sale. Nu a fost singur în această experiență traumatică a bolii sale neurologice. Chiar și așa, boala era extrem de gravă. Toți cei patru doctori care i-au revăzut documentele medicale au spus că a fost una dintre cele mai grave patologii pe care le-au văzut. Robin este și va fi mereu un spirit mai mare decât viața care a fost în interiorul unui om normal cu un creier uman. Întâmplarea a făcut ca el să fie acel unu din șase care e afectat de această boală”, a spus Susan Williams.

Robin Williams a fost recompensat cu Oscar în 1998 pentru cel mai bun actor în rol secundar (Good Will Hunting). A mai fost nominalizat la Oscar pentru rolurile din „Good morning, Vietnam”, „Dead poets society” și „Regele pescar”. În memoria lui, regizoarea Marina Zenovich a realizat primul documentar complet despre viața și cariera lui Robin Williams. 

Zenovich a declarat că a creat documentarul „Robin Williams: Come inside my mind” fără să-l cunoască direct pe actor. „Cred că cel mai aproape am fost de Robin la un bal, unde am dansat în apropierea lui”, mărturisește regizoarea.  Documentarul conține însă mărturii ale familiei, apropiaților și prietenilor actorului.

Sursa foto: AICI

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni