• PRO TV
  • Confesiunea induiosatoare facuta de Robin Williams apropiatilor sai, inainte sa moara

Confesiunea induiosatoare facuta de Robin Williams apropiatilor sai, inainte sa moara

Confesiunea induiosatoare facuta de Robin Williams apropiatilor sai, inainte sa moara

Robin Williams le-a confesat oamenilor pe care ii iubea ca a uitat "sa mai fie amuzant" chiar inainte sa moara in 2014. 

Au trecut 4 ani de cand lumea a ramas socata de vestea ca actorul comedian, Williams, s-a sinucis in casa lui din California, la varsta de 63 de ani. 

Acum, o noua carte a fost lansata despre ultimele zile ale actorului, cronicind modul in care mintea si corpul lui au disparut pe masura ce se lupta cu boala difuza cu corpi Lewy. 

Oamenii care sufera de aceasta boala sunt capabili sa isi faca noi memorii, dar au dificultati in a le regasi. Cum nu exista tratament, boala incepe sa afecteze memoria, ducand la rigiditate fizica inainte de schimbari extreme de personalitate, simptome psihiatrice si, eventual, deces. 

New York Posta a declarat ca biografia lui Robin, scrisa de Dave Itzkoff, dezvaluie cum l-a afectat acest lucru pe Williams. In timpul filmarilor pentru "Night at the Museum: Secret of The tomb", in 2014, Williams nu era capabil sa isi aminteasca replicile. 

Makeup artistul Cheri Minnes a declarat:"El suspina in bratele mele la sfarsitul fiecarei zile. A fost ingrozitor. Le-am zis acestor oameni:'Sunt makeup artist. Nu am capacitatea sa il ajut sau sa stiu ce ii se intampla."

Ea a adaugat:"Plangea si imi zicea:"Nu pot, Cheri. Nu mai stiu cum sa fac asta. Nu mai stiu cum sa fiu amuzant."

In carte s-a scris:"Realitatea - desi Robin nu stia acest lucru - a fost ca el a suferit de o boala neurodegenerativa pernicioasa care era in curs de a-i fura talentul, creierul si sinele." 

Prietenul lui apropiat, Billy Crystal, a declarat:"Nu l-am vazut niciodata atat de speriat. Acesta a fost cel mai indraznet comedian pe care l-am intalnit, cel mai indraznet artist. Dar acum era doar un om speriat." 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni