• PRO TV
  • De urgență în spital! Matthew Perry a suferit o intervenție chirurgicală

De urgență în spital! Matthew Perry a suferit o intervenție chirurgicală

De urgență în spital! Matthew Perry a suferit o intervenție chirurgicală

Cunoscutul actor Matthew Perry, care a interpretat rolul lui Chandler din serialul Friends, a fost internat de urgență pentru o intervenție chirurgicală

Veste tristă pentru toți fanii actorului Matthew Perry. Acesta a fost supus unei intervenții chirurgicale de urgență pentru a remedia o problemă gastrointestinală.

"El este recunoscător pentru îngrijorarea noastră însă dorește să rămână totul confidential până se recuperează" a declarat un apropiat al actorului pentru  Mail Online

Perforație intestinală, cunoscută și sub denumirea de intestin rupt, este o gaură în peretele unei părți a tractului gastrointestinal care include esofagul, stomacul, intestinul subțire și intestinul gros

Perry a vorbit deschis de-a lungul timpului în legătură cu problemele pe care le-a avut cu drogurile și alcoolul. Acesta a recunoscut în 2015 că a fost dependent pe toată perioada filmării serialului Friends de anumite substanțe narcotice.

"Sunt o persoană destul destul de privată, însă filmam un serial care era urmărit de peste 30 de milioane de oameni. Deci oamenii știau. A fost atât de "public" ceea ce se întâmpla cu mine " a spus actorul.

A fost un drum lung spre recuperare pentru el, incluzând două luni de spitalizare la dezintoxicare. 

"Nu poți avea o problema de droguri, timp de cativa ani și apoi să aștepți să se rezolve în 28 de zile.

Acesta a recunoscut că ajunsese să bea chiar și 2 sticle de Vodka pe zi și a fost internat la reabilitare de 2 ori, odată în 1997 și pentru a doua oară în 2001.

 

Lol #friends #friendstv #friendstvshow #friendstvseries

A post shared by Chandler Bing (@friends_chandler) on


În acest moment, medicii au confirmat că starea actorului este stabilă și este în refacere după intervenția chirurgicală pe care a suferit-o. 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni