• PRO TV
  • Anamaria Prodan, familistă convinsă și mamă cool! “Nu mă simt nici cicălitoare, nici geloasă!”

Anamaria Prodan, familistă convinsă și mamă cool! “Nu mă simt nici cicălitoare, nici geloasă!”

Anamaria Prodan, familistă convinsă și mamă cool! “Nu mă simt nici cicălitoare, nici geloasă!”

Din toamnă începe la ProTV cel de-al doilea sezon al emisiunii “Gospodar fără pereche”, prezentată de Anamaria Prodan. Am profitat astfel de ocazie să vorbim cu vedeta, într-un interviu exclusiv pentru www.protv.ro. Nu doar despre gospodari și moșii, ci și despre familia Anamariei Prodan, care este o mamă perfectă și o soție iubitoare. 

Autor Dana Popa

- Ana, care este ritualul tău de beauty de la care nu te abați niciodată și pe care îl respecți cu strictețe?  

Nu pot să spun că am un ritual anume, însă în mod constant mă demachiez bine înainte de culcare ca să las tenul să respire. Folosesc o loțiune tonică, cremă hidratantă seara și dimineața. Când îmi permite timpul îmi place să mă răsfăț la spa cu tot felul de măști, tratamente și masaje. Aș vrea să îmi permită timpul mai des ☺ 

- Fetele tale, Sarah și Rebecca, ce au moștenit de la tine în materie de beauty? 

 Eu zic că au moștenit tot ce era mai bun ☺  

- Trăiesc amândouă în America. Cum vă descurcați cu comunicarea și de câte ori le vizitezi? 

În ultimul timp, Rebe a stat mai mult prin România, a început să studieze moda și e foarte bine, chiar ne consultăm mult în materie de styling. Sarah este și ea foarte bine. Când sunt departe de casă vorbim zilnic, ne scriem, ne sunăm, ne vedem pe video call. 

-  Ce sfaturi le dai Sarei, dar Rebecăi? Cu care dintre ele te înțelegi cel mai bine? Când există divergențe, din ce cauză vă supărați? 

Nu există diferențe între copii, o mamă nu are preferințe de acest gen. Întotdeauna încerc să îi învăț de bine pe toți, însă în final deciziile le aparțin lor.   

- Ai încredere totală în fetele tale? Va sfătuiți des? Chiar și cu privire la iubiții din viața lor? Sau sunt secretoase față de tine? 

Sigur că am încredere în ele, le-am învățat să fie stăpâne pe deciziile lor, să cântărească bine lucrurile și să fie responsabile. Ne sfătuim de fiecare dată și avem o relație deschisă. Nu cred că au simțit vreodată că trebuie să se ascundă față de mine.  

- Ce fel de mamă ești? 

O mamă cool, înțelegătoare, deschisă, căreia îi place să se distreze cu copiii ei, cel puțin așa zic eu!  ☺ 

- Cum îți place să descrii relația ta cu copiii? 

 Am o relație deschisă cu ei, bazată pe sinceritate, iubire și încredere.  

- Dar relația cu soțul tău? Ești o soție cicălitoare sau geloasă? 

 Cu soțul meu am o relație excepțională bazată pe multă iubire, înțelegere și respect. Nu mă simt nici cicălitoare, nici geloasă! 

- Cum îți place să-l răsfeți pe Reghe? 

 Îmi place să îi fac surprize! 

- În ce domenii investești în acești moment, ca și business? Știu că ai avut la un moment dat și o cofetărie… Ce domeniu te atrage cel mai mult, în afară de fotbal? Te-ai gândit să-ți deschizi o afacere și în America? Dacă da, ce anume? 

Avem o fermă de care ne ocupam și îmi place foarte mult pentru că iubesc foarte tare animalele. Era și păcat să nu pun în practică ce mai învăț de la gospodarii mei ☺ 

- Unde te vezi peste 10 ani, personal și profesional?

În plan personal mă văd alături de familia mea pentru că este cel mai important lucru pentru mine. În plan profesional îmi voi continua cariera pentru că îmi place foarte mult ceea ce fac, asta în linii mari. În rest, aștept cu interes să văd câți gospodari mai însor între timp și ce alte provocări îmi rezervă viitorul.  

- Ce nu ai face niciodată? 

 Habar n-am ☺ 

- Ai avut vreodată momente în care ai vrut să renunți la tot? 

 Nu!  

- Cum decurge emisiunea “Gospodar fără pereche”? Ce îți place cel mai mult la acest format? 

Decurge foarte bine și vă invit pe toți să vedeți, din toamnă, ce recoltă bogată și frumoasă de gospodari am strâns, dar și ce fete!  Cel mai mult îmi place că e autentic, că vizitez țara-n lung și-n laț, că ajung în locuri de poveste și cunosc oameni frumoși, pasionați, care au valori frumoase despre viață și își doresc cu adevărat să își împartă viața cu alt suflet. Despre asta este acest show, despre oameni! 

 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni