• PRO TV
  • Celine Dion, îndrăgostită din nou? Cine este actorul celebru cu care se spune că ar avea o relație

Celine Dion, îndrăgostită din nou? Cine este actorul celebru cu care se spune că ar avea o relație

Celine Dion, îndrăgostită din nou? Cine este actorul celebru cu care se spune că ar avea o relație

La doi ani de la dispariția soțului său, René Angélil, Celine Dion pare să iubească din nou. Iar cel care i-ar fi furat inima este un actor celebru, râvnit de o mulțime de femei. 

Despre Celine s-a scris că a avut o relație cu unul dintre dansatorii săi, Pepe Munoz, cu 17 ani mai tânăr decât ea, însă acum actrița a trecut peste ceea ce mulți au considerat că e doar o îndrăgosteală de moment. Russel Crow este noul presupus iubit al vedetei.

Cei de la OK! magazine spun că declarațiile uneia dintre sursele lor o cuplează pe Celine Dion cu celebrul actor, chiar dacă zvonurile nu au fost confirmate.

"Fiecare dintre ei a simțit că au găsit o altă persoană care îi înțelege pe deplin. Au trecut prin atât de multe și acum găsesc confort unul în celălalt", ar fi povestit sursă publicației menționate, adăugând că cele două vedete au multe lucruri în comun și că le place să discute despre copii și despre muzică.

Reprezentați ai cântăreței au dezmințit informațiile apărute în presă, atât cele legate de Russel Crow cât și de Pepe Munoz.

Într-un interviu emoționant acordat celor de la CBS la finalul lui 2016, Celine Dion a dezvăluit că nu a existat un alt bărbat în viața ei în afară de Rene Angelil.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni