• PRO TV
  • Agentul 007 sub o nouă înfățișare? Actorul care poate primi noul rol

Agentul 007 sub o nouă înfățișare? Actorul care poate primi noul rol

Agentul 007 sub o nouă înfățișare? Actorul care poate primi noul rol

Potrvit mai multe zvonuri, actorul Daniel Craig nu va mai interpreta rolul celebrului personaj, James Bond, agentul 007.

Conform Telegraph, producătorii celebrului film de acțiune au găsit câteva variante de înlocuire al lui Daniel Craig. Printre ele se numără Aidan Turner sau actorul Tom Hiddleston. De asemenea, pe listă a apărut și numele actorului Idris Elba, care poate deveni primul actor de culoare care interpretează rolul agentului 007.

The Independent anunță că producătoarea Barbara Broccoli a decis că rolul pentru Elba Idris este potrivit pentru cerințele pe care le va îndeplini în următoarele serii. De asemenea regizorul Antoine Fuqua a declarat că această mutare se va face în scurt timp 

Idris Elba spunea în 2015 că și-ar dori să obțină acest rol, dar și-a pierdut din entuziasm pentru că oamenii au început să-l atace din punct de vedere rasial.

"Se simte că mă plâng sau nu? La început eram încrezător - oh, știu, ar fi grozav nu? și acum au început dezbaterile rasiale.

Am ajuns probabil cel mai faimos actor Bond din lume după aceste acuzații și nici măcar nu am jucat rolul. Este destul. Nu mai  pot vorbi despre asta" , spunea Idris Elba în 2015.

Nou film din franciză, James Bond 25 va fi lansat pe 25 octombrie 2010 în Marea Britanie, iar pe 8 noiembrie în Statele Unite ale Americii.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni