• PRO TV
  • Rihanna și-a arătat la plajă noile forme și Chris Brown a luat-o razna

Rihanna și-a arătat la plajă noile forme și Chris Brown a luat-o razna

Rihanna și-a arătat la plajă noile forme și Chris Brown a luat-o razna

Melissa Lorde, cunoscută în lumea bună a showbiz-ului american drept cea mai bună prietenă a Rihannei, a publicat o fotografie în care apare și cântăreața din Barbados.

În fotografie, cele două sărbătoresc ziua unui prieten comun la plajă, iar Rihanna pare să fie într-o formă de zile mari. 

Nici Chris Brown nu a scăpat ocazia să remarce că Rihanna arată foarte bine cu cele câteva kilograme în plus pentru care o critică toți fanii și să le spună unor prieteni apropiați că fosta lui iubită „e înnebunitor de sexy" în noua versiune „durdulie și cu forme", scrie Hollywood Life.

„Chris aproape că nu mai putea să respire când a văzut poza publicată de Melissa. Crede că ea arată bestial. Îi place că Rihanna ignoră criticile, că se simte foarte bine în pielea ei și că nu are niciun fel de operație estetică. E 100% naturală, iar el adoră asta, adoră că are forme, că nu îi pasă de cele câteva kilograme în plus și că nu e ca restul femeilor pe care le știe. El nu a încetat să o iubească și e mai disperat ca niciodată să o determine cumva să îi mai acorde o șansă.”, a spus o sursă din anturajul cântărețului, citată de Hollywood Life. 

Relația dintre Rihanna și Chris Brown a fost una foarte complicată, punctată de multe despărțiri, împăcări și episoade de violență fizică.

Brown a și fost condamnat în urmă cu câțiva ani la închisoare cu suspendare și muncă în folosul comunităţii, după ce a agresat-o pe cântăreață. Incidentul, deosebit de violent, a ținut, la acea vreme, prima pagină a publicațiilor din toată lumea.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni