• PRO TV
  • Regina muzicii soul, Aretha Franklin, e "pe patul de moarte", spun rudele

Regina muzicii soul, Aretha Franklin, e "pe patul de moarte", spun rudele

Regina muzicii soul, Aretha Franklin, e "pe patul de moarte", spun rudele

Regina muzicii soul, Aretha Franklin, se află pe patul de moarte, scrie Daily Mail.

Publicația britanică scrie că legendara artistă, care se află în aceste momente în casa sa din Detroit, e ,,pe patul de moarte” și că familia s-a adunat deja la căpătâiul ei. 

Franklin, în vârstă de 76 de ani, s-a confruntat în ultimii ani cu grave probleme de sănătate, majoritatea fiind complicații survenite în urma diagnosticului crunt pe care i l-au pus medicii în 2010. Atunci, artista a fost diagnosticată cu cancer, motiv pentru care în ultimii 8 ani a și susținut foarte multe evenimente de strângere de fonduri pentru cei care suferă de această boală. La un moment dat presa a scris că artista a învins boala, dar cancerul a recidivat la câțiva ani de la acel anunț.

Franklin nu a confirmat niciodată public că suferă de cancer, dar diagnosticul a fost confirmat, indirect, de surse din anturajul familiei sale. Aceleași surse au precizat și că e vorba de cancer pancreatic.

Ultima ei apariție publică a fost în luna noiembrie a anului trecut, când a apărut la un eveniment caritabil organizat de cântărețul britanic Elton John. Atunci, ea și-a șocat fanii din cauza aspectului fizic: artista era foarte, foarte slabă și purta o perucă pentru a masca efectele chimioterapiei. 

Surse din anturajul artistei spun că Aretha și-a luat deja rămas-bun de la familia ei. Aretha Franklin este una dintre cele mai cunoscute cântărețe, compozitoare și pianiste din Statele Unite. Deși  a devenit celebră pentru piesele ei soul, ea cântă, de asemenea, jazz, blues, R&B, gospel și rock.

Binecunoscuta revistă Rolling Stone a clasat-o pe primul loc în topul „100 Greatest Singers of All Time”, iar în clasamentul „100 Greatest Artists of All Time” se află pe locul nouă. A câștigat 18 premii Grammy și două onorifice, iar în anul 1987 a devenit prima femeie care a fost inclusă în Rock and Roll Hall of Fame.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni