• PRO TV
  • Ricky Martin mai sexy ca niciodată! În ce ipostaze a fost surprins alături de soțul său

Ricky Martin mai sexy ca niciodată! În ce ipostaze a fost surprins alături de soțul său

Ricky Martin mai sexy ca niciodată! În ce ipostaze a fost surprins alături de soțul său

Ricky Martin și soțul sau Jwan Yosef s-au relaxat împreună pe un yacht în jurul celei mai mari insule a Marii Mediterane

Celebrul cântăreț Ricky Martin ne dovedește încă odată că duce o viață perfectă alături de soțul său, Jwan Yosef. Fotografiați de paparazzi itaileni în timp ce se aflau pe un yacht care plutea în jurul insulei Sardinia, cei doi nu s-au sfiit să-și arate trupurile atent lucrate la sală pe micul vapor. 

Sunt în vacanță, de asta ne-am dat seama cu toții atunci când au apărut pozele în presă și pare că sunt mai fericiți ca niciodată. În vârstă de 46 de ani, Ricky arată într-o formă de excepție. Nici soțul sau nu se lasă mai prejos, care are un trup de invidiat. E clar că cei doi formează o familie cochetă și foarte fericită. 

Ricky este părinte a doi băieți gemeni, Matteo și Valentino, în vârstă de 9 ani, pe care artistul ii are împreună cu o mamă surogat. Într-un interviu acordat publicației Gay Times, Ricky Martin a explicat că le vorbește copiilor foarte des despre "familie". Cântărețul relatează că are foarte des discuții cu cei mici despre faptul că nu toate familiile sunt la fel și că dragostea împărtășită poate exista și între două persoane de același sex. Puerto Ricanul a ținut să menționeze în mai multe interviuri că doar el este tatăl copiilor și deși este căsătorit, Jwan este doar partenerul său de viață.

În anul 2010, Ricky Martin a șocat o lume întreagă atunci când a făcut anunțul că este hommosexual. O serie de critici dure i-au fost aduse din partea unor fani la acel moment. În prezent, artistul formează o familie minunată alături de Jwan Yosef, dupa căsătoria lor, care a avut loc la începutul acestui an. 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni