• PRO TV
  • Connect-R divorțează de Misha: „Atât am avut de spus!" Declarația făcută de artist în urmă cu câteva momente

Connect-R divorțează de Misha: „Atât am avut de spus!" Declarația făcută de artist în urmă cu câteva momente

Connect-R divorțează de Misha: „Atât am avut de spus!" Declarația făcută de artist în urmă cu câteva momente

Cei doi au divorțat în urmă cu un an și trei săptămâni, dar Connect-R a ales să facă publică informația de-abia acum.

Artistul a făcut anunțul atât pe Facebook, cât și pe Instagram. 

„Nu obișnuiesc să împărtășesc lucruri atât de intime cu nimeni, dar nici să găsesc minciuni tot timpul nu pot. Un an și trei săptămâni de când am hotărât să rămânem prietenii și părinții copilului nostru. Viața merge mai departe pentru fiecare dintre noi. Atât am avut de spus. Rog pe toată lumea, inclusiv presa, să nu ne pună întrebări. Mulțumim anticipat!”, a scris Connect-R.


Vestea i-a șocat pe fanii cuplului, mai ales că în urmă cu cinci zile cântărețul îi făcea o declarație emoționantă de dragoste soției sale pe Instagram. 

„Mulțumesc, Misha, pentru că ești Mamă, pentru că ești îngerul copilului nostru!", scria artistul atunci.

Connect-R și Misha s-au căsătorit civil în vara anului 2013.

La câteva luni distanță, în 25 ianuarie 2014, cei doi au devenit părinții unei fetițe.

 

Se spune ca o fata devine femeie atunci când își începe viața sexuală ! Eu zic ca devine femeie atunci când naște duh !! Atunci când da viața ! Și totuși multe fete nasc copii , dar nu devin mame ! Mama ești atunci cand reușești sa-ti dai seama ca ,copilul tău are nevoie de tine mai mult decât ai tu nevoie de tine .Mama înseamnă sa ai timpanele pregătite pentru a suporta țipetele copilului tău ,atunci când urletul e singurul vocabular pe care copilul tău îl cunoaște . Mama înseamnă sa renunți , bineințeles provizoriu , la cariera ta , la facultate , la ieșirile in club , la tot felul de distracții de fetițe ! Și sa stai seara sa ți adormi copilul! Sa i spui povesti ca sa aibă vise frumoase ! Sa te poți trezi dimineața , ca sa-i faci pachet pentru grădinița , sa stai sa-ți îngrijești îngerașul când e răcit , sau are otita ! Sa renunți la orgoliul tău , in certurile cu soțul tău , doar pentru liniștea copilului tău ! Practic la finalul zilei , el, copilul tău, sa fie tot ce conteaza pentru tine ! Nu e mama cea care da viața unui copil , ci mai degrabă cea care-și dă viața pentru copil !! Mulțumesc ,Misha pentru ca ești Mama, pentru ca esti îngerul copilului nostru ❤

A post shared by Connect-r (@connectr) on

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni