• PRO TV
  • EXCLUSIV Stephan Pelger, declarații după bătaie! Se lasă cu 3 procese!

EXCLUSIV Stephan Pelger, declarații după bătaie! Se lasă cu 3 procese!

EXCLUSIV Stephan Pelger, declarații după bătaie! Se lasă cu 3 procese!

Designerul român bătut la Cannes așteaptă verdictul medicilor! Prietenii îl ajută să își caute un psiholog bun! 

Autor Dana Popa

A trăit un film de groază la Cannes, acolo unde în weekend a fost bătut de două femei și deposedat de bunuri de valoare de mii de euro. A fost abandonat pe un deal, lăsat în lenjerie intima, plin de sânge și inconștient. Nemulțumit de vizita la spitalul din Nisa, designerul român Stephan Pelger a plecat imediat în Germania, la Munchen, acolo unde locuiesc părinții săi.

A făcut alte controale amănunțite și a descoperit că are probleme cu ochii, nasul, dar și craniul spart. Bătaia încasată de la cele două agresoare în Franța s-a lăsat, se pare, cu urmări grave. În așteptarea verdictului medicilor din Germania pentru operațiile la care va fi supus, Pelger a făcut câteva declarații pentru PROTV.RO .

  

- Stephan care sunt noutățile în ceea ce te privește? Te-ai operat? 

 În cursul zilei de azi voi afla mai multe detalii, dacă voi fi sau nu supus unor operații. Acum sunt în Germania, la părinții mei care sunt stabiliți aici de ani buni. Mi-am făcut ieri niște investigații care au durat 12 ore. Cei de la spitalul din Nisa, unde am ajuns duminică, mi-au dat drumul repede, deși le-am spus că am dureri la nas și de cap. La spitalul din Germania au descoperit că am probleme la ochiul drept, cu care nu mai văd bine, e retina rănită și e posibil să mă opereze. De asemenea, la nas și craniu am probleme, nasul și placa craniană sunt fisurate. Aștept să văd decizia medicilor și la ce serie de operații voi fi supus. Sunt decis să dau în judecată spitalul din Nisa pentru malpraxis. Doctorii de acolo mi-au zis că nu am nimic. Am în continuare dureri de nas și de cap. 

  Citește și Stephan Pelger, plin de sânge și cu ochii învinețiți: "m-au bătut cu picioarele până m-au lăsat inconștient și m-au aruncat pe un deal"

- Care este starea ta de spirit acum și când te vei întoarce în țară? 

Sigur mă voi relaxa câteva zile aici, în Germania, chiar dacă o să se termine sau nu cu operație aici sau în București. O să stau câteva zile să mă odihnesc. 

Eu în momentul de față pot să vorbesc ușor despre ceea ce s-a întâmplat, pentru că încă nu realizez…Stiu că vor urma niște zile cumplite pentru mine. Cu siguranță trauma e foarte mare și va trebui să apelez la un psiholog. Depinde unde voi sta. Am un business de condus, avem și noi psiohologi buni în țara, dar operațiile  aș vrea să le fac în Germania, unde cred că medicii sunt mult mai buni și competenți. Un psiholog bun pot găsi și în București. Sunt om de afaceri, trebuie să lucrez ca să îmi câștig existența și nu îmi pot lăsa prea mult timp business-ul nesupravegheat. 

- Prietenii tăi sunt alături de ține în aceste momente, te-au sunat? Cum te susțin? 

Toți prietenii mei m-au sunat. Și Ileana Badiu, chiar în noaptea respectivă când a aflat. Ea chiar se interesează și vorbește în România pentru mine, mă ajută să găsesc un psiholog foarte bun. Tatăl ei a fost doctor, soțul ei este de asemenea un doctor foarte bun. Toți prietenii mei apropiați sunt alături de mine și îmi dau putere să trec mai ușor peste ce s-a întâmplat. Unii dintre ei au vrut să vină să mă viziteze, dar momentan nu am puterea să văd pe nimeni, vreau doar liniște și să-mi refac puțin capul și la propriu și la figurat. 

  

- Cele două agresoare din Franța au fost prinse? 

Sunt deja date în urmărire generală în Franța. Am aflat că și clubul respectiv a fost închis. Deocamdată nu vreau să-mi pun familia în pericol și nu pot da mai multe detalii. Am doi avocați, așteptăm să aflăm toate concluziile și cel mai probabil le vom acționa în judecată pe cele două agresoare, pentru tentativă de omor, clubul – pentru colaborare la tentativă de omor și trafic de substanțe, pentru că poliția de la Cannes spune că mi s-ar fi pus un tranchilizant în băutură, deoarece nu țin minte să fi ieșit din club, m-am trezit în masină… Și dacă se adeverește că și spitalul din Nisa a făcut malpraxis, pentru că m-a trimis acasă cu nasul spart și fractură de craniu, o să dau și spitalul în judecată și vor fi trei procese. A fost totul ca într-un film de groază! La 6 dimineața am ieșit din club și m-am trezit la realitate la ora 9, după 2-3 ore. Eram treaz când au început să mă bată. Erau două. Una mai culturistă, mare, și una mai normală. Mi-au pus bocancul pe gât ca să mă imobilizeze. Cazul meu este considerat tentativă de omor pentru că după ce m-au bătut, mi-au luat bunurile de valoare și m-au lăsat în chiloți, m-au abandonat pe un deal, unde m-au lăsat inconștient și plin de sânge. 

- Te-ai mai reîntoarce la Cannes? 

 Deocamdată am un gust amar în ceea ce privește Cannes-ul, dar se poate întâmpla așa ceva oriunde. Lumea asta nu are nicio vină că un grup de mafioți umblă pe acolo. Așa eu fost am singur și în Mexic, în Africa de Sud, în America. Am fost în locuri mult mai periculoase, având aceleași bijuterii pe mine, și nu mi s-a întâmplat niciodată nimic. Și am pățit-o la Cannes, în paradisul milionarilor. Dacă m-ar mai invita cineva mâine la Cannes, acum nu m-aș mai duce! Simt că trebuie să trag un semnal de alarmă. Oamenii trebuie să fie mai atenți… 

  

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni