• PRO TV
  • Aretha Franklin a murit la 76 de ani. A fost răpusă de cancer pancreatic

Aretha Franklin a murit la 76 de ani. A fost răpusă de cancer pancreatic

Aretha Franklin a murit la 76 de ani. A fost răpusă de cancer pancreatic

Regina muzicii soul ne-a părăsit pentru totdeauna. Aretha Franklin a murit joi, la reședința ei din Detroit, după o luptă acerbă cu o boală grea: cancerul pancreatic.

Aretha Franklin a spus „adio” celor dragi, după mai mulți ani de suferință. Artista a murit la reședința ei din Detroit, înconjurată de familie și prieteni. Anunțul oficial al morții sale a fost făcut joi de publicistul reginei muzicii soul. Familia artistei se roagă pentru sufletul ei și îi îndeamnă pe toți cei care au iubit-o să-și amintească de ea. „Într-unul dintre cele mai întunecate momente ale vieții noastre, nu suntem capabili să găsim cuvintele potrivite pentru a ne exprima durerea din suflet. Am pierdut capul familiei noastre”, a declarat un reprezentant al familiei, citat de metro.co.uk.

Aretha Franklin, în vârstă de 76 de ani, s-a confruntat în ultimii ani cu grave probleme de sănătate, majoritatea fiind complicații survenite în urma diagnosticului crunt pe care i l-au pus medicii în anul 2010. Atunci, artista a fost diagnosticată cu cancer pancreatic, motiv pentru care în ultimii opt ani a și susținut foarte multe evenimente de strângere de fonduri pentru cei care suferă de această boală. La un moment dat presa a scris că artista a învins boala, dar cancerul a recidivat la câțiva ani de la acel anunț.

Franklin nu a confirmat niciodată public că suferă de cancer, dar diagnosticul a fost confirmat, indirect, de surse din anturajul familiei sale. În ziua morții sale, oncologul artistei a confirmat că Aretha Franklin suferea de cancer pancreatic.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni