• PRO TV
  • Fiul lui Arnold Schwarzenegger este de nerecunoscut. Cum a ajuns să arate la vârsta de 20 de ani

Fiul lui Arnold Schwarzenegger este de nerecunoscut. Cum a ajuns să arate la vârsta de 20 de ani

Fiul lui Arnold Schwarzenegger este de nerecunoscut. Cum a ajuns să arate la vârsta de 20 de ani

Este fiul unuia dintre cei mai celebri actori din lume, însă asta nu l-a motivat să-și urmeze tatăl.

Deși pentru Arnold Schwarzenegger condiția fizică și sportul au fost primordiale în viață, se pare că pentru fiul său nu a contat foarte mult acest aspect.

La sfârșitul verii, în anul 2016, Christopher a părăsit Los Angeles pentru a-și începe studiile la universitatea din Michigan. Venit în vacanță din nou în LA, fiul eroului de la Hollywood a fost surprins alături de mama și sora acestuia la cumpărături în centrul orașului. 


Sursa: dailymail.co.uk

Purtând o ținută sport cu un tricou negru și o pereche de pantaloni scurți, Christopher are o atitudine relaxată și pare că se bucură din plin de mini-vacanța pe care o are. Vizibil cu câteva kilograme în plus față de anul precedent, se pare că tânărul nu se îndreaptă spre o direcție bună. Nu știm deocamdată dacă starea fizică este cauzată de alimentație sau de accidentul pe care acesta l-a suferit în trecut.

Christopher a avut parte de o atenție sporită din partea familiei după ce a avut parte de un teribil accident la surf, în timp ce se afla pe coasta Malibu la vârsta de 13 ani. Tragicul accident i-a inundat un plămân și i-a adus numeroase fracturi și coaste rupte. Acesta s-a recuperat ulterior într-u spital din LA, însă în prezent se pare că este supraponderal, afecțiune care este din ce în ce mai comună în rândul tinerilor de pretutindeni.

Maria și Arnold, amândoi originari din Austria, sunt de asemenea și paritii modeuluui Patrick, în vârstă de 24 de ani. De asemenea fiul cel mare a lui Arnold a intrat în atenția presei după ce s-a zvonit că ar fi avut anumite legături cu Miley Cyrus.

 

Lederhosen

A post shared by Patrick Schwarzenegger (@patrickschwarzenegger) on

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni