• PRO TV
  • Madonna: 5 cele mai controversate momente din istoria MTV VMA

Madonna: 5 cele mai controversate momente din istoria MTV VMA

Madonna: 5 cele mai controversate momente din istoria MTV VMA

Madonna a împlinit frumoasa vârstă de 60 de ani chiar la premiile MTV Video Awards, iar asta a fost un prilej să ne amintim câteva momente glorioase dar și controversate

Madonna rămâne regina muzicii Pop și nimeni nu poate contesta asta. Cu o apariție de invidiat la impresionanta vârstă de 60 de ani, pentru premiile MTV Video Music Awards, Madonna a devenit o legendă.

Pe lângă numeroasele premii pe care Madonna le-a câștigat la celebra gala, incluzând un Video Vanguard Award,pe care l-a obținut în anul 1986, artista a avut și o serie de prestații live care bineînțeles au stranit o mulțime de controverse de-a lungul anilor.

 

i want my mtv ❤️❤️ #madonnamtv #mtv

A post shared by | m a d o n n a | (@thevirgintour) on

Sărutul cu Prințesele", Britney și Christina

Madonna a convocat-o pe Britney Spears și Christina Aguilera pentru a reproduce o nouă versiune a cunoscutei melodii "Like a Virgin", în premiile MTV VMA din anul 2003. "Prințesele" s-au îmbrăcat în mirese iar în cele din urmă a apărut Madonna într-un costum negru și o pălărie pe cap, pentru a-și interpreta hit-ul "Hollywood". Emblematica prestație s-a terminat cu Madonna sarutandu-le pe cele două dive, în timp ce Justin Timberlake, fostul iubit a lui Britney privea toată scenă, uimit.

Regina Maria Antonieta

Madonna a apărut la premiile MTV VMA din anul 1990 costumată în Regina Maria Antonieta a Franței, având o prestație de excepție pe piesa "Vogue". Coregrafia bine pusă la punct și talentul de care a dat dovadă au ajutat la construirea unui moment care a rămas în istoria MTV chiar și până în zilele noastre.

 

A fost mireasă!

În anul 1984 a fost prima gală MTV VMA, an care nu i-a adus prea mult noroc artistei. Îmbrăcată într-o rochie de mireasă și cu voal pe cap, cântăreața a interpretat hit-ul "Like a Virgin". Extravagantul moment în care Madonna a ieșit dintr-un tort a fost un eșec deoarece și-a pierdut un pantof, însă artista a încercat să remedieze acest lucru ca și când nimic nu s-a întâmplat.

Experiența Religioasă

Madonna s-a prezentat la premiile MTV VMA din anul 1998 pentru a câștiga toate premiile posibile. Artista a reușit să obțină 6 premii din cele 9 nominalizări pe care le-a avut, datorită proiectului său video numit "Ray of Light". Comunitatea Hindu a criticat-o dur pe cântăreață pentru utilizarea elementelor religioase pe parcursul show-ului. Lenny Kravitz a avut de asemenea o apariție cu totul specială.

Fii tu însuți!

Madonna a făcut senzație și în anul 1989, atunci când a interpretat "Express Youtself". Piesa a reușit să câștige 3 premii în anul respectiv, având un show erotic care a stârnit numeroase discuții la vremea respectivă în rândul fanilor.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni