• PRO TV
  • CNN: Melania Trump îl batjocorește din nou pe soțul ei

CNN: Melania Trump îl batjocorește din nou pe soțul ei

CNN: Melania Trump îl batjocorește din nou pe soțul ei

Președintele Statelor Unite a publicat azi-dimineață un tweet în care îl atacă pe democratul american Bob Mueller. 

Câteva ore mai târziu, Prima Doamnă, Melania Trump, care se afla în Washington D.C. pentru a promova o campanie anti-cyberbullying, a spus, potrivit CNN: ,,În societatea globală, social media e o parte importantă din viața copiilor noștri. Putem s-o folosim în multe feluri pozitive, dar poate fi și dăunătoare când e o folosim incorect. Copiii știu foarte bine acest lucru, spre deosebire de unii adulți...” 

CNN și News Week, care citează surse din anturajul prezidențial, notează că Melania nu a ales întâmplător să fie imaginea unei campanii anti-bullying și că scopul a fost tocmai de a-l batjocori pe soțul ei, Donald, care și-a construit, de-a lungul carierei sale de businessman, iar mai apoi de politician, o reputație de bully.

De exemplu, cu doar câteva zile în urmă, Donald posta pe Twitter un mesaj denigrator la adresa lui Omarosa Manigault Newman, un fost angajat al său care a publicat la începutul săptămânii trecute o carte despre timpul pe care l-a petrecut la Casa Albă. 

În replică, Trump a publicat pe Twitter un mesaj în care l-a numit pe Omarosa ,,un câine”. 

Citește și: Actorul Michael Shannon refuză să-l joace pe Donald Trump: "Mintea lui e doar la cheeseburgeri"

Imediat după discursul Primei Doamne, prezentatoarea Poppy Harlow, de la CNN, a subliniat obiceiul lui Trump de a își ataca oponenții politici (și nu numai) pe Twitter. Harlow a mai spus și că, potrivit unor surse de încredere din anturajul prezidențial, Trump i-ar fi interzis Melaniei să își asocieze imaginea cu o imagine anti-cyberbullying, însă Melania a decis să îl sfideze și să își asocieze oricum imaginea cu respectiva campanie.

,,E o campanie sinceră, menită să îi ajute pe copii, dar e clar o tentativă de a-l batjocori din nou pe Donald.”, a mai precizat Harlow. 

În urmă cu o săptămână, (printrea altele) Omarosa povestea, la lansarea cărții despre viața din Casa Albă, că alegerile vestimentare ale Melaniei nu sunt niciodată accidentale și că Prima Doamnă îl ironizează inclusiv astfel pe Donald.

Omarosa dă și câteva exemple în acest sens: de exemplu, decizia Melaniei de a purta la un eveniment despre imigranți o jachetă care avea scris pe spate: ,,Mie chiar nu îmi pasă. Ție?”

Presa a scris atunci că Melania a purtat jacheta pentru a-și sprijini indirect soțul - ale cărui vederi politice sunt anti-imigranți - dar Omarosa susține că Melania nu ales acea jachetă pentru a-și sprijini soțul, ci, dimpotrivă, ,,pentru a-l face pe Trump să pară un prost”, scrie Omarosa. 

,,Melania a fost târâtă atunci de Trump la acel eveniment pentru a-și mai spăla imaginea prin intermediul ei. Melania, însă, care nu e o femeie proastă, s-a gândit să stârnească o controversă care știa că va șubrezi și mai rău imaginea soțului ei. În acest fel, ea s-a asigurat că discuțiile din presă despre gafele administrației Trump vor continua, că mica excursie a soțului ei va fi ruinată și că Donald nu o va mai târî niciodată undeva fără voia ei.”, scrie Omarosa.

Omarosa a mai spus că Melania a fost ironică și în timpul dezbaterilor prezidențiale, atunci când a asortat diverse funde bluzelor în care a apărut. (n.r. în engleză aceste funde se numesc ,,pussy bows”, ,,pussy” fiind și un apelativ jignitor pentru un bărbat laș, care nu are curaj). 

Publicația britanică Daily Mail mai scrie că Melania a început acest șir al ironiilor la adresa soțului cu ocazia primei apariții publice a lui Trump în noul său rol de Președinte al Statelor Unite.

Atunci Prima Doamnă a purtat o pereche de pantaloni identici cu cei purtați de adversara soțului său, Hillary Clinton.

,,Melania știe că Primele Doamne sunt, de regulă, urmărite cu atenție de presă și tocmai de asta folosește felul în care se îmbracă pentru a-l face pe Trump să pară un prost.”, mai scrie Omarosa.

Omarosa mai scrie, printre altele, că angajații lui Trump se tem de ,,declinul mental tot mai vizibil al Președintelui”. 

Omarosa a părăsit Casa Albă în decembrie, anul trecut.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni