• PRO TV
  • Novak Djokovic, cum nu l-ați mai văzut până acum. Fostul #1 ATP a făcut baie de mulțime, în slip, pe plajă

Novak Djokovic, cum nu l-ați mai văzut până acum. Fostul #1 ATP a făcut baie de mulțime, în slip, pe plajă

Novak Djokovic, cum nu l-ați mai văzut până acum. Fostul #1 ATP a făcut baie de mulțime, în slip, pe plajă

Nole Djokovic (31 de ani) a oferit spectacolul verii pe o plajă din Marbella (Spania) în scurta sa vacanță de vară de anul acesta.

Fanii tenisului masculin știu cu sigurață că sârbul Djokovic luptă acum peste Ocean să cucerească un nou trofeu pe hard la US Open. Însă, puțini știu că Nole a fost sufletul plajei în Marbella, la începutul acestei luni, când a ieșit pe străzile din stațiune doar în slip. Fostul număr 1 mondial a alergat pe faleză într-un minuscul costum de baie și s-a amuzat copios pe seama celor care îl fotografiau. Ba le-a și intrat în joc, stând la fotografii, făcându-le pe plac.

Sârbul a făcut baie de soare, dar s-a scăldat și în privirile pline de încântare ale tinerelor care îi admirau ținuta lejeră. Totul s-a petrecut la începutul acestei luni, chiar înainte de Rogers Cup, mastersul de la Toronto unde a fost eliminat în optimi de grecul Stefanos Tsitsipas (6-3, 6-7, 6-3).

Novak a alergat pe plajă, a executat câteva tracțiuni și și-a antrenat mușchii picioarelor. În tot acest timp a fost urmărit îndeaproape de toată suflarea de pe plajă, de parcă nu mai văzuseră un sportiv care își petrece vacanța muncind. Sârbul a fost însoțit de soția sa, Jelena, și de cei doi copii ai lor, Tara și Stefan. Alături de ei a fost și fratele jucătorului de tenis, Marko.

Aflat pe locul 6 în ierarhia ATP, Novak Djokovic obișnuiește să-și încarce bateriile în stațiunea spaniolă, unde se cazează la un hotel de lux dotat cu terenuri de tenis. În trecut, hotelul a fost frecventat și de alte legende ale tenisului mondial, precum Boris Becker și John McEnroe. O cameră poate fi rezervată aici la prețul de 1.900 de euro, pentru două nopți de cazare, cu mic dejun inclus, și bilete la meciuri de tenis demonstrative.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni